Yandex Metrica

Ronaldo Gazze'deki soykırıma dikkat çekti: Asıl baskıda olanlar savaştakiler

Futbol kariyerine Suudi Arabistan takımlarından Al Nasr'da devam eden ve bugüne kadar yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Portekizli futbolcu Ronaldo, katıldığı bir programda Gazze'de yaşanan soykırımı hatırlattı. Ronaldo, İngiliz eski futbolcu Rio Ferdinand'ın kendisine yöneltilen soruya Gazze üzerinden yanıt verdi ve "Bence asıl baskıda olanlar savaşta olan insanlardır" ifadelerini kullandı.

Dünya

30.08.2024, 12:25

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 40 bini aşkın masum Filistinliyi katletti. 11 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 90 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Batı Şeria'da geniş kapsamlı operasyon başlatan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu, dünya genelinde protesto ediliyor.

Sanat, spor ve magazin camiasının yanı sıra birçok kesimin yerde yere vurduğu Netanyahu'ya bir eleştiri de dünyaca ünlü futbolcu Cristinao Ronaldo'dan geldi.

Kim gemileri yaktı! Nükleer cephane genişleyecek: Ordumuz tamamen savaşa hazır Kim gemileri yaktı! Nükleer cephane genişleyecek: Ordumuz tamamen savaşa hazır Haberi Görüntüle

SOYKIRIMI HATIRLATTI

Futbol kariyerine Suudi Arabistan takımlarından Al Nasr'da devam eden ve bugüne kadar yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Portekizli futbolcu Ronaldo, katıldığı bir programda Gazze'de yaşanan soykırımı hatırlattı. Ronaldo, İngiliz eski futbolcu Rio Ferdinand'ın kendisine yöneltilen soruya Gazze üzerinden yanıt verdi.

Putin'den savaşa hazırlık emri! Asker sayısı 2,38 milyon kişiye çıkarılacak Putin'den savaşa hazırlık emri! Asker sayısı 2,38 milyon kişiye çıkarılacak Haberi Görüntüle

''ÜZERLERİNE BOMBALAR YAĞIYOR''

Aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'deki soykırıma dikkat çeken Ronaldo, ''Sadece futbolda değil diğer alanlarda da kendime inanıyorum. Ama dürüsüt olmak gerekirse diğer alanlarda da baskı hissetmedim.Arabistan'a taşındığımda hiç baskı hissetmedim. Benim için asıl baskı savaşta olan insanlardır. Yiyecekleri yok, feceleri üzerlerine bombalar yağoıyor. Benim için asıl baskı bu.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading