Yandex Metrica

Rus Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Siyonistlere sert tepki: 3 yaşından büyük herkesi terörist olarak görüyorlar

Rus Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Siyonistlere sert tepki: 3 yaşından büyük herkesi terörist olarak görüyorlar

7 Ekim'den bu yana Gazze'de kadın, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeden katliam yapan katil İsrail'e dünyadan tepki sesleri yükselmeye devam diyor. Son olarak Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "İsrail 3 yaşın üzerindeki herkesi terörist olarak görüyor. Bu dehşet verici" ifadelerini kullandı.

Dünya

27.08.2024, 15:20

Katil İsrail'in Gazze soykırımlarına dünyadan tepki gelmeye devam ediyor. 7 Ekim'den bu yana Gazze'de binlerce masum insanı öldüren milyonlarcasını ölüme sürükleyen İsrail'e son tepki Rus Dışişleri Bakanı Lavrov'dan geldi. 

Yunan basını Çelik Kubbe'yi adım adım takip ediyor: 'Drone ve füze gibi hava tehditlerine karşı savunma ağı oluşturacak' Yunan basını Çelik Kubbe'yi adım adım takip ediyor: 'Drone ve... Haberi Görüntüle

"3 YAŞ ÜSTÜ HERKESİ TERÖRİST OLARAK GÖRÜYOR"

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "İsrail güçlerinin Gazze sakinlerini sivil olarak görmemesi ve 3 yaşın üzerindeki herkesi terörist olarak kabul etmesi dehşet verici." ifadelerini kullandı.

Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete geçti! Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN RUSYA İLİŞKİLERİ GELİŞİYOR

Rusya ile yakın zamanda dirsek temasını artıran Filistin BRICS'e başvuru yapmaya hazırlanıyor. Filistin'in Rusya Büyükelçisi Abdel Hafiz Nofal, ülkesinin BRICS'e katılma talebinde bulunacağını açıkladı. Büyükelçi, Putin'in Abbas'a BRICS zirvesinde tamamen Filistin'e ayrılmış bir oturum yapılacağına dair söz verdiğini belirtti.

BRICS üyesi ülkelerin dışişleri bakanları, geçtiğimiz haziran ayında, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını kınayan ve Filistin’in Birleşmiş Milletlere (BM) tam üyeliğini destekleyen ortak açıklama yayımlamıştı.

MiG-29 yere çakıldı! Türkiye'yi tehdit etmişlerdi: Savaş uçaklarını gökyüzünde tutamadılar MiG-29 yere çakıldı! Türkiye'yi tehdit etmişlerdi: Savaş uçaklarını gökyüzünde tutamadılar Haberi Görüntüle

BRICS'E ÜYELİK BAŞVURUSU

"Zirveye ilk katılımımızdan sonra bu birliğe katılma talebimizi ileteceğiz" diyen Nofal, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Filistin lideri Mahmud Abbas'a BRICS zirvesinde tamamen Filistin'e ayrılmış bir oturum yapılacağına dair söz verdiğini belirtti.

Zirveden olumlu beklentiler olduğunu kaydeden Filistinli büyükelçi, "Filistin yönetimi Rusya ile ilişkilere büyük önem veriyor. Rusya'nın daveti, İsrail'in Filistin halkına karşı yürüttüğü soykırımın sona ermesi bağlamında oldukça önemli." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading