Yandex Metrica

Rus medyası iş başında: Biden'ın adaylıktan çekilmesiyle dalga geçtiler! Muz Cumhuriyeti!

Rus medyası iş başında: Biden'ın adaylıktan çekilmesiyle dalga geçtiler! Muz Cumhuriyeti!

ABD'de başkanlık yarışından çekildiğini açıklayan Joe Biden'ın bu kararı tüm dünyada ses getirdi. Rus medyasında yoğun yer kaplayan bu haber, gazetecilerin alay konusu oldu.  

Dünya

22.07.2024, 11:37

ABD'nin 81 yaşındaki başkanı Joe Biden'ın seçimlere birkaç ay kala adaylıktan çekilmesi tüm dünyada büyük ses getirdi. Haziran ayında rakibi Donald Trump'la çıktığı televizyon programında hezimete uğrayan Biden, yaklaşık bir aydır Demokrat Partililerden gelen yoğun çekilme baskısı altındaydı.

Biden'ın çekilme kararı, en az 30 Temsilciler Meclisi üyesi, beş senatör ve aralarında ünlü aktör George Clooney’nin de bulunduğu bağışçıların açıkça çekilmesi gerektiğini söylemesinin ardından geldi.

Film sahnesi değil gerçek! İzlanda'da volkanik patlama: Acil durum ilan edildi! Film sahnesi değil gerçek! İzlanda'da volkanik patlama: Acil durum ilan... Haberi Görüntüle

ABD'NİN EN YAŞLI BAŞKANI ÜNVANINI ALDI

ABD'nin seçilmiş 'En yaşlı başkanı' ünvanıyla tarihe geçen Joe Biden, 52 yıldır siyasetin içerisinde yer alıyor. 29 yaşında seçilerek ülkenin en genç senatörlerinden biri olarak da tarihe geçen Joe Biden, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla siyasi hayatına son noktayı koydu.

Türkler yapıyor dünya izliyor! İtalyan medyasından TB2, Kızılelma, Çelik Kubbe ve KAAN övgüsü Türkler yapıyor dünya izliyor! İtalyan medyasından TB2, Kızılelma, Çelik Kubbe... Haberi Görüntüle

BIDEN'IN ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİ RUS MEDYASINDA

Rus medyasından Kremlin destekçisi bulvar gazetesi Komsomolskaya Pravda, 'Joe Biden ABD başkanlık seçimlerinden çekiliyor' başlığını attı, kararın ABD için sonuçları ve muhtemel senaryoları okurlarına aktardı.

Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı Haberi Görüntüle

MUZ CUMHURİYETİ...

Bir başka Rus gazetesi Kommersant 'Joe Biden nihayet çıkış yolu buldu' başlığını atarken, Moskovsky Komsomolets gazetesi 'ABD başkanın alaşağı edileceğini duyurdu' başlığının altında milyarder David Sachs'ın sosyal medya paylaşımını haberleştirdi. Milyardere göre Joe Biden ABD'yi muz cumhuriyetine çevirdi ve hükümet darbesine kurban gitti.

İzvestiya 'Tıbbi bakım: Biden başkanlık için yarışmayacağını söylüyor' başlığını seçti, anketlerin Trump'ı önde gösterdiğini belirtti.

Kremlin'in gazetesi Rossiyskaya Gazeta ilk sayfasından 'Kalıcı olarak gitti: Biden başkanlık yarışından çekiliyor' başlığını tercih etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading