Yandex Metrica

Sitede Ara

Rusya'dan Lavrov-Fidan görüşmesine dair açıklama: 'Yaklaşan ikili temasların takvimine değinildi'

Rusya'dan Lavrov-Fidan görüşmesine dair açıklama: 'Yaklaşan ikili temasların takvimine değinildi'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Laos'ta bir araya gelmişti. Rusya Dışişleri Bakanlığı, görüşmeye dair ayrıntıları açıkladı.

Dünya

26.07.2024, 22:13

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Rus mevkidaşı Sergey Lavrov, ASEAN 57. Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında Laos'un başkenti Viyentiyan'da bir araya gelmişti. Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ikilinin görüşmesine ilişkin ayrıntılara yer verildi.

Türkiye ile Rusya'nın arasındaki ticari ve ekonomik işbirliğinin giderek genişlemesini sağlamaya yönelik tedbirlerin vurgulandığı belirtilen açıklamada ikili ilişkilere yönelik güncel konuların ele alındığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca Türkiye ile Rusya arasındaki en üst düzeyde yüksek düzeydeki yaklaşan ikili temaslsrın takvimine değinildiği belirtildi. 

Kilometrelerce öteden kan dökmek için geldiler! Yüksek maaş ve pasaport karşılığı adam öldürecekler Kilometrelerce öteden kan dökmek için geldiler! Yüksek maaş ve pasaport... Haberi Görüntüle

FİDAN-LAVROV GÖRÜŞMESİ

Hakan Fidan ile Sergey Lavrov, Laos'ta bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler, ekonomik konular ve enerji alanında işbirliği ele alındı. ukrayna'daki savaşın da ele alındığı görüşmede Gazze, Suriye ve diğer bölgesel meseleler de değerlendirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading