Yandex Metrica

Rusya'nın tespit ettiğini iddia etti! ABD'li albaydan canlı yayında olay itiraf: Hepsini öldürdüler!

Rusya'nın tespit ettiğini iddia etti! ABD'li albaydan canlı yayında olay itiraf: Hepsini öldürdüler!

  ABD'li albay Douglas MacGregor, Yemen'e sızan İsrail Özel Kuvvetleri ve ABD askerlerinden oluşan 70 kişilik grubun Rusya tarafından tespit edildiğini ve yerlerinin İran'a bildirildiğini ve 70 kişilik grubun Husiler tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Dünya

11.08.2024, 10:58

ABD’li Albay Macgregor, Yemen'e sızma girişiminde bulunan İsrail Özel Kuvvetleri’nden ve ABD’li paralı askerlerden oluşan bir gurubun öldürüldüğünü belirtti. 

ABD Türk kızı için ayakta! Washington'da binlerce kişi Ayşe Ezgi Eygi için yürüdü ABD Türk kızı için ayakta! Washington'da binlerce kişi Ayşe Ezgi... Haberi Görüntüle

RUSYA YERLERİNİ TESPİT EDİP İRAN'A BİLDİRDİ 

ABD'li albay Douglas MacGregor, Yemen'e sızan İsrail Özel Kuvvetleri ve ABD askerlerinden oluşan 70 kişilik grubun Rusya tarafından tespit edilerek İran'a bildirildiğini vurgulayarak "Ruslar bu bilgiyi İranlılara verdi, onlar da hemen Husilere telgrafla iletti " sözleri ile 70 kişilik grubun Husiler tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. 

Son dakika... Verilen süre doldu: Yüksek Mahkeme sosyal medya platformu X'i yasakladı Son dakika... Verilen süre doldu: Yüksek Mahkeme sosyal medya platformu... Haberi Görüntüle

YEMEN'E SIZMAYA ÇALIŞAN ASKERLER ÖLDÜRÜLDÜ 

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hükümetinde Pentagon danışmanı olan Douglas Macgregor'ın iddiası gündem oldu. Macgregor,  İsrail Özel Kuvvetleri ve Amerikan paralı askerlerinden oluşan 70 kişilik bir grubun Yemen'de sızma operasyonu sırasında öldürüldüğünü ifade etti. 

Misilleme korkusu: İsrail medyası katil Netanyahu'nun talebini yazdı Misilleme korkusu: İsrail medyası katil Netanyahu'nun talebini yazdı Haberi Görüntüle

"YERLERİ TELGRAFLA HUSİLERE İLETİLDİ"

Katıldığı bir programda konuşan Albay Macgregor, "İsrail Özel Kuvveti’ne mensup askerlerle birlikte bazı Amerikalılar da vardı, toplam sayı 70'ti. Bu operasyona katılanların kaçı Amerikalı paralı askerdi, tam dökümünü bilmiyorum ama belli ki çoğunluğu İsrailliydi. Yemen'e başarılı bir şekilde sızdılar fakat sızdıkları andan itibaren muhtemelen Rus uyduları tarafından takip edildiler. Ruslar bu bilgiyi İranlılara verdi, onlar da hemen Husilere telgrafla iletti" dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan'dan tarihi AB toplantısı sonrası açıklama: 'Gümrük Birliği'nin güncellenmesi gerekiyor' Dışişleri Bakanı Fidan'dan tarihi AB toplantısı sonrası açıklama: 'Gümrük Birliği'nin... Haberi Görüntüle

"HEPSİNİ ÖLDÜRDÜLER"

Albay Macgregor, "Bir pusu kurdular ve hepsini öldürdüler ve ölülerin görüntüleri var. Dikkatlice inceleme şansım olmadı, açıkça çoğu İsrailli, ancak tartışmasız bazı Amerikan paralı askerleri var, şimdi aynı sözleşmeli firmanın çalışanları olan bazı İngilizler de karışmış olabilir" açıklamasında bulundu. 

 

Habere Tepki Ver

22

0

3

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading