Yandex Metrica

Sahilde yürürken dalgalara kapıldı! Genç modelin trajik ölümü yürek burktu!

Rusya'da modellik yapan Diana Belyaeva erkek arkadaşıyla sahilde yürüdüğü sırada dev dalgaların kurbanı oldu. Ünlü model dalgalara kapılıp gözden kaybolurken günler süren arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Ünlü modelin hayatını kaybettiği anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Dünya

22.06.2024, 16:55

Rusya'da Soçi sahillerinde yürüyüş yapan 20 yaşındaki model Diana Belyaeva erkek arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıktı. Ünlü model yürüdüğü sırada ise dev dalgaların gazabına uğradı.

Apple'dan tüm iPhone sahiplerine duyuru: Hangi modellerde yapay zeka olmayacak Apple'dan tüm iPhone sahiplerine duyuru: Hangi modellerde yapay zeka olmayacak Haberi Görüntüle

DEV DALGALARA KAPILDI

Sahilde yürüyüş yaptıkları sırada dalgalar genç modeli denize sürükledi. O anlar ise çevredekiler tarafından görüntülendi. 

Kameralara yansıyan görüntülerde ise ünlü model, çarpan şiddetli dalgalar nedeniyle dengesini kaybetti.

Uranyumları bitti artık F-35 üretemeyecekler: Kaynak için her an Türkiye'nin kapısı çalınabilir Uranyumları bitti artık F-35 üretemeyecekler: Kaynak için her an Türkiye'nin... Haberi Görüntüle

ARAMA ÇALIŞMALARI SONUÇSUZ KALDI

Ayağa kalkmaya çalışırken erkek arkadaşı ise yardım etmeye çalışırken bir dalganın daha şiddetle çarpması sonucunda gözden kayboluyor. 

Yaşanan olay sonrasında yetkilileri ünlü modeli 3 gün boyunca aramaya koyuldu ancak herhangi bir izine rastlanamadı.

Yetkililer ise öldüğünü değerlendirerek ünlü modelin ölümünü ilan etti.

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading