Yandex Metrica

Sitede Ara

Samsung'un akıllı yüzüğü tanıtıldı! Galaxy Ring'in özellikleri neler?

Samsung'un akıllı yüzüğü tanıtıldı! Galaxy Ring'in özellikleri neler?

Dünyaca ünlü teknoloji devi Samsung "akıllı yüzükler" alanındaki ilk atılımı olan Galaxy Ring'i  Çarşamba günü Paris'te piyasaya sürdü. Peki Galaxy Ring'in özellikleri neler Türkiye'de satışa çıkacak mı?

Dünya

12.07.2024, 18:48

Samsung giyilebilir teknoloji ile rakibi Apple ile rekabet etmeye hazırlanıyor. Samsung'un birkaç ay önce duyurduğu Galaxy Ring, şirketin "Galaxy Unpacked" etkinliğinde iddia ettiği iddiaya göre günün 24 saati sağlığı izlemek üzere tasarlanmış sensörlerle donatılmış hafif bir yüzük.

Samsung'un yeni bir ürün kategorisine girişi, akıllı telefon satışlarının hafif bir artış gösterdiği ancak kullanıcıların daha sonraki modellere yükseltmeyi hâlâ ertelediği bir dönemde gerçekleşti. Bu da şirketleri satışlarını ve gelirlerini artırmak için başka ürünleri denemeye zorluyor.

Samsung için Galaxy Ring, telefonları ve akıllı saatlerinin yanı sıra sağlık ölçümleri sunan yeni bir cihazı da portföyüne ekliyor. Bu seçim tesadüfi değil, çünkü şirket son yıllarda tüketiciler arasında giderek daha popüler hale gelen sağlık uygulamalarını tanıtmaya çalışıyor.

Samsung, akıllı yüzüğün mevcut cihazların hiçbirinin yerine geçmeyeceğini iddia ediyor. Bunun yerine şirketin saatleri ve cep telefonlarıyla birlikte giyilip kullanılabileceğini iddia ediyor. Yazılımı yapay zeka özellikleri içeriyor ve şirket, varlığının daha fazla tüketiciyi ekosistemine çekeceğine inanıyor.

ABD seçim sonuçlarını hazmedemedi! Maduro'nun uçağına el konuldu ABD seçim sonuçlarını hazmedemedi! Maduro'nun uçağına el konuldu Haberi Görüntüle

GALAXY RING'İN ÖZELLİKLERİ

  • Uyku : Cihaz, kullanıcının uyku sırasındaki hareketini, kalp ve solunum hızını izleyebilir ve uyku kalitesi analizi verebilir.
  • Adet Döngüsü : Samsung'a göre Galaxy Ring, kullanıcının adet döngüsünü izlemeye yardımcı olmak için cilt sıcaklığını kullanıyor.

  • Kalp atış hızı : Galaxy Ring, kalp atış hızları anormal derecede yüksek veya düşük olduğunda kullanıcıları bilgilendirebilir. Kullanıcılar ayrıca kalp atış hızlarını gerçek zamanlı olarak izleyebilirler.
  • Egzersiz : Samsung'un akıllı yüzüğü, bir kişinin yaptığı egzersiz veya aktivite türünü tespit edebilir.
Tek fotoğraf korkutmaya yetti! Pirireis, Yunan basınında gündem oldu! Tek fotoğraf korkutmaya yetti! Pirireis, Yunan basınında gündem oldu! Haberi Görüntüle

GALAXY RING NE KADAR TÜRKİYE'DE SATIŞA ÇIKTI MI?

Galaxy Ring'in ağırlığı, kullanıcının satın aldığı boyuta göre 2,3 ila 3 gram arasında değişiyor. Şirkete göre pili yedi güne kadar dayanabiliyor ve çoğu Bluetooth kulaklıkta olduğu gibi taşınabilir bir şarj kutusuyla birlikte geliyor.

Etkinlikte Galaxy Ring'in 24 Temmuz'da satışa sunulacağı ve fiyatının 399,99 dolardan başlayacağı açıklandı. Türkiye'de piyasaya sunulup sunulmayacağına dair henüz bir haber aktarılmadı.

Habere Tepki Ver

5

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading