Yandex Metrica

Savaş an meselesi! İsrailli vekilden skandal sözler: Orası da Gazze gibi olacak!

Savaş an meselesi! İsrailli vekilden skandal sözler: Orası da Gazze gibi olacak!

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 339. günde devam ederken İsrail gözünü Kuzey sınırına çevirdi. Netanyahu'nun Likud partisinden milletvekili Nissim Vaturi, İsrail ile Hizbullah arasındaki çatışmanın tam kapsamlı bir savaşa 'birkaç gün içinde' dönüşebileceğini söyledi "Dahiyeh Gazze gibi olacak, başka yolu yok" dedi.

Dünya

09.09.2024, 11:34

Netanyahu'nun Likud partisinden milletvekili Nissim Vaturi, İsrail ile Hizbullah arasındaki çatışmanın tam kapsamlı bir savaşa 'birkaç gün içinde' dönüşebileceğini ifade etti. 

100 değil 200 değil tam 400 gemi ve denizaltı suya indi! Okyanus'ta gövde gösterisi: Savaş öncesi son prova! 100 değil 200 değil tam 400 gemi ve denizaltı suya... Haberi Görüntüle

"GAZZE GİBİ OLACAK BAŞKA YOLU YOK"

Kan televizyonuna konuşan Vaturi savaş için önerilerde de bulundu ve beş günlük önleyici hava bombardımanı ve ardından kara harekâtı çağrısında bulunup Netanyahu'nun da kendisiyle aynı görüşleri paylaştığını iddia ederek, "Dahiyeh Gazze gibi olacak, başka yolu yok" dedi. Siyonist rejimin Savunma Bakanı Yoav Gallant da 'anlaşma olmazsa, Kuzeyde savaşacağız' dedi.

Gizemli pistte tarihi görüntü! Çin malı F-22 o sorunu halletti: Gökyüzüne yeni güç Gizemli pistte tarihi görüntü! Çin malı F-22 o sorunu halletti:... Haberi Görüntüle

'MAVİ HAT' SINIRINDA GERGİNLİK 

Dahiyeh 2006 yılında da İsrail'in hedefi olmuştu. Bölgede yüz binlerce insan yaşıyor. Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdüren İsrail, kuzey sınırında da Lübnan Hizbullahı ile çatışıyor. İsrail ile Lübnan arasında "Mavi Hat" olarak tabir edilen sınır hattında son haftalarda gerginlik tırmanıyor.

Türkler her yerde! ASELSAN'ın Üsküp turu Yunan'ı kızdırdı: Ankara Balkanlara sızıyor Türkler her yerde! ASELSAN'ın Üsküp turu Yunan'ı kızdırdı: Ankara Balkanlara... Haberi Görüntüle

LÜBNAN'A YÖNELİK OPERASYON ONAYLANMIŞTI 

İsrail ordusu, 18 Haziran'da Lübnan'a yönelik olası bir saldırıya ilişkin "operasyonel planı" onayladığını duyurmuştu. İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz da 21 Haziran'da yaptığı açıklamada, Hizbullah'ın İsrail topraklarına ve vatandaşlarına yönelik saldırılarına izin verilemeyeceğini ve gerekli kararları yakında alacaklarını ifade etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading