Yandex Metrica

Savaşın başından beri Rusya yaklaşık 50 bin füze attı! Ukrayna cephesinden flaş açıklama

Savaşın başından beri Rusya yaklaşık 50 bin füze attı! Ukrayna cephesinden flaş açıklama

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın savaşın başından itibaren 10 bine yakın füze ve 33 binden fazla 'süzülen bomba' ile saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.  

Dünya

25.08.2024, 12:28

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, “İki buçuk yıldır devam eden geniş çaplı savaşta Rusya Ukrayna'ya çeşitli tiplerde yaklaşık 10 bin füze ve 33 binden fazla süzülen bomba fırlatmıştır. Şehirlerimize yönelik saldırıları durdurmak, bu silahların taşıyıcılarını, askeri havaalanlarında konuşlu Rus uçaklarını hedef almakla mümkün olabilir” dedi.

Soykırımcı İsrail'den alçak tehdit! Marwan Issa ve Muhammed Deif'i örnek gösterdiler Soykırımcı İsrail'den alçak tehdit! Marwan Issa ve Muhammed Deif'i örnek... Haberi Görüntüle

“PALIANYTSIA’NIN İLK KULLANIMI YAPILDI”

Zelenski, Ukrayna üretimi roket İHA’sı Palianytsia’nın ilk muharebe kullanımının yapıldığını belirterek, “Yeni silahımız olan Ukraynalı uzun menzilli roket İHA’sı ‘Palianytsia’nın ilk başarılı muharebe kullanımı gerçekleşti. Düşmanın saldırı potansiyelini yok etmek üzere yerli olarak tasarlanmıştır. Tıpkı etkinliğini neredeyse her gün gördüğümüz uzun menzilli saldırı dronlarımızın üretiminde olduğu gibi roket dronlarımızın üretim sayısı da artacaktır” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading