Seks tuzağı eğitimi alan Rus ajan meslek sırlarını açıkladı: Erkekler ne sever?

Seks tuzağı eğitimi alan Rus ajan meslek sırlarını açıkladı: Erkekler ne sever?

Eski bir seks casusu olduğunu iddia eden Rus Alia Rosa, 'To Die For' adlı yeni podcast'inde hedeflerini cinsel olarak manipüle ettiğine dair hikayelerini ortaya çıkarmak için sessizliğini bozdu. Rosa, Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB) sözde eğitimli bir "baştan çıkarma ajanının" "eğitimi, teknikleri, hedefleri ve misyonları" hakkında ilk kez konuştuğunu iddia ediyor.

Dünya

20.07.2024, 00:17

ABD merkezli Fox News Digital'e açıklamalarda bulunan Rosa, Yirmi yılı aşkın süredir sessiz kaldığını belirterek, "Fakat bazı nedenlerden dolayı sessizliğimi koruyamadım. Bunca travmayı yaşamama rağmen artık bu acıyla yaşayamıyordum. Ben olmasaydım kim konuşacaktı?” ifadelerini kullandı.

Hayatımın en büyük başarısı anne olmaktır diyen Rosa, Bunu deneyimlemek istedim. Bir aile kurmak istedim. Çocuk sahibi olmak istiyordum. Ve bunu yapmama izin verilmedi. Ve sonra farkettim ki, bir an için. Sadece tek bir hayat yaşıyorum. Artık inanmadığım bir şey için hayatımı feda ederek harcamak istemiyorum. İşte o an kaçma şansı aradığım an oldu." ifadelerini kullandı.

Roza, Sovyetler Birliği'nde üst düzey bir Kazak Tatar askeri ailesinde dünyaya geldi. Büyükbabası 2. Dünya Savaşı sırasında Nazilere karşı savaştı ve babası 45 yaşın üzerinde yüksek rütbeli bir subay. Rosa, çocukluğunda yüksek rütbeli subayların çocuklarına yönelik özel bir hükümet programına katıldığını söyledi.

Rosa bir zamanlar moda tasarımına yönelmek konusunda büyük hayalleri olduğunu anlattı. Ama bu konuda devreye babasının girdiğini ifade etti. 

Bombardıman uçağı yanlış hedefi vurdu! Sivil bir yük gemisi Karadeniz'e gömüldü: İnanılmaz bir amatörlük Bombardıman uçağı yanlış hedefi vurdu! Sivil bir yük gemisi Karadeniz'e... Haberi Görüntüle

"SEKS PROGRAMINA GİRECEĞİMİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM"

Çok küçük yaşlardan itibaren dövüş sanatları, fiziksel aktiviteler gibi farklı şeyler yapmak için eğitim aldım diyen, Rosa, "Vazgeçemeyeceğinizi, savunmasız olamayacağınızı, zayıf olamayacağınızı, ağlayamayacağınızı öğrendim. Bu programa kimse giremez. Ailenizde yüksek rütbeli bir subay olmadığı sürece bu imkansızdır. Daha sonra bir seks programına gireceğimi hiç düşünmemiştim." dedi.

Rosa, 18 yaşındayken eski psikologlar ve üst düzey KGB memurları tarafından geliştirilen çok gizli bir programa katılmak üzere 350 öğrenci arasından seçildiğini söyledi. Rosa orada, düşman hedeflerinden bilgi almak için baştan çıkarma ve ikna yöntemlerini nasıl kullanacağını araştırdığını söyledi.

Bu sadece seks değil; aslında seksten çok uzak, diyen Rosa, "Her şey iletişim sanatıyla ilgili. Bize nasıl giyineceğimizi, nasıl makyaj yapacağımızı, kendimizi nasıl sunacağımızı, hedeflerimizle nasıl konuşacağımızı, hedeflerimizin bize inanmasını ve güvenmesini nasıl sağlayacağımızı öğretiyorlar. ... Bu, insanların, suçluların, erkeklerin psikolojisi ile ilgili ... Bu, erkeklerin bakış açısını ve tam olarak ne istediklerini anlamakla ilgili." ifadelerini kullandı.

Katil İsrail ordusunun vahşeti bitmiyor! Filistinlileri sığındığı okula saldırdı: Çok sayıda ölü var Katil İsrail ordusunun vahşeti bitmiyor! Filistinlileri sığındığı okula saldırdı: Çok... Haberi Görüntüle

"BAŞTAN ÇIKARIRKEN İLTİFAT EDEREK BAŞLARSIN"

Baştan çıkarırken sadece iltifatlarla başlarsın, diyen Rosa, "Bu sadece 'Ceketini beğendim.' değil. Gerçekten spesifik ve o ana uygun bir şey olmalı. Bu gerçekten insanları size çekecektir. Senden hoşlanmaya başlayacaklar. Ve bir sohbeti nasıl yöneteceğinizi öğrendiğinizde insanlar size çok açık olacaktır." şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Rosa, "Çok dost canlısı olacaklar. Toplumda kibar, arkadaş canlısı, saygılı olmayı öğreniyorsunuz. “Bir de seks teknikleri var. Bu gerçekten çok zor. Ancak bu, hedefinizin size takıntılı olmasına neden olur. Bu tamamen farklı bir oyun." ifadelerini kullandı.

Katil İsrail, BM Barış Gücü askerlerine ateş açtı Katil İsrail, BM Barış Gücü askerlerine ateş açtı Haberi Görüntüle

"BEYNİMİN YIKANDIĞINI FARK ETTİM"

Rosa, daha sonra "usta bir manipülatör" olarak "beyninin yıkandığını" fark etmesinin "uzun yıllar" sürdüğünü söyledi.

"İnsan ve uyuşturucu kaçakçılığına karşı savaşan, ailelerinden kaçırılan tüm bu reşit olmayan çocukları kurtaran bir kahraman olduğuma inandırıldım. Bütün velilerin bölümümüze ağlayarak geldiğini, yardım etmemiz için yalvardıklarını görebiliyordum." dedi.

“Bizim acenteler olarak maaşımız oldukça düşüktü. Haftanın altı günü çalışarak ayda yaklaşık 100 dolarımız vardı… Ama kendimi vatansever hissettim. Kendimi birinin hayatını kurtaran bir kahraman gibi hissettim. Ve kendimi çok güçlü hissettim. Kimsenin bana bir şey yapamayacağını hissettim. Tüm bu görevleri yaparken bedenimi feda ediyordum. Yani duygularımı bedenimden ayırıyorum.

Rosa, "Günün sonunda birinin hayatını kurtardığımda kendimi iyi hissettim" diye itiraf etti.

Mısır'da demir yolu felaketi: Tren kazasında vagonlar suya sürüklendi! Çok sayıda ölü ve yaralı var… Mısır'da demir yolu felaketi: Tren kazasında vagonlar suya sürüklendi! Çok... Haberi Görüntüle

"VATANIM İÇİN TECAVÜZE GÖZ YUMDUM"

Sözlerine devam eden Rosa, "Fakat rastgele erkekler tarafından sürekli tacize uğrayan ve tecavüze uğrayan bir bedende olmanın nasıl bir his olduğunu hiç sorgulamadım. Eski bir FBI ajanı bana kırık bir oyuncak olduğumu, benim de seks ticaretinin kurbanı olduğumu söyledi. Ama tüm meslektaşlarım, biz böyle hissetmedik. Kendimizi vatansever gibi hissettik. Biz hükümetimiz için her şeyi feda etmeye ve yapmaya hazırdık. Ben de böyle hissettim." dedi.

New York Post'un haberine göre Rosa, 2004 yılında hakkında bilgi toplayacağı bir adama aşık oldu. Yayına göre adamın arkadaşları onun bir casus olduğunu keşfetti. Rosa, sevgilisinin yardımıyla Moskova'dan ayrıldı ve sonunda köklerinden ayrılarak Los Angeles'a taşındı.

Rosa on yıldan fazla bir süredir Rusya'ya dönmedi. Bugün hala kullandığı yeni bir isme sahip oldu.

Rosa, casus olarak insanları ve uyuşturucu kaçakçılığını durdurmaya çalışmasına rağmen Rus hükümeti tarafından "kullanıldığını" hissettiğini söyledi. Ve vazgeçmiş olsa da "insan ticareti" meselesi hâlâ canını acıtıyor.

"56 gibi belirli bir yaşa gelen diğer kadın ajanların hepsini gördüm" dedi. “O kadar perişan, o kadar yalnızdılar ki. Özel hayat yaşamalarına izin verilmedi. Aileleri olamazdı bunun başıma gelmesine izin veremezdim."

Bugün Rosa, baştan çıkarma ipuçlarını eğitimdeki ajanlara değil, özgüvenlerini artırmak isteyen kadınlara öğretiyor. Instagram'da bir milyondan fazla takipçisi var.

Habere Tepki Ver

1

1

2

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading