Yandex Metrica

Sıra Suriye'de! İsrail askeri tesisi vurdu: Çok sayıda asker öldürüldü

Sıra Suriye'de! İsrail askeri tesisi vurdu: Çok sayıda asker öldürüldü

İsrail, Suriye-Lübnan sınırına yakın bir askeri tesise saldırı düzenledi. Suriye devlet ajansı SANA'ya göre, saldırıda 5 Suriyeli asker yaşamını yitirdi.

Dünya

27.09.2024, 13:20

Suriye devlet ajansı SANA, bu sabah başkent Şam kırsalında, Suriye-Lübnan sınırına yakın bir askeri tesise İsrail tarafından bir hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Saldırı sonucunda 5 Suriye askerinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İsrail'in, Suriye'deki İran destekli hedeflere yönelik bu tür saldırıları daha önce de gerçekleştiriyordu. Özellikle Hizbullah'a destek sağladığı gerekçesiyle Suriye topraklarındaki İran hedeflerine sık sık hava saldırıları düzenleniyor.

Küçük bir sapmanın bedeli ölümcül olabilir! Dev asteroit Dünya'ya yaklaşıyor Küçük bir sapmanın bedeli ölümcül olabilir! Dev asteroit Dünya'ya yaklaşıyor Haberi Görüntüle

İRAN HEDEFLERİNE YÖNELİK SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

İsrail'in son yıllarda Suriye'deki askeri tesislere ve stratejik noktalara düzenlediği saldırılar sıklaşmış durumda. Daha önceki operasyonlarda da limanlar, askeri tesisler ve İran destekli milislerin bulunduğu bölgeler hedef alınmıştı. Bu saldırılarda çok sayıda Suriyeli asker ve İranlı milis hayatını kaybetmişti.

Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız partilere katılan ünlü isimler deşifre edildi: Leonardo DiCaprio, Beyonce... Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız... Haberi Görüntüle

HİZBULLAH'TAN KARŞILIK GELDİ

Hizbullah tarafından yapılan son açıklamada, Kiryat Ata yerleşimine ilk kez kullanılan "Fadi 1" füzeleriyle saldırı düzenlendiği bilgisi paylaşıldı. Açıklamada ayrıca İsrail'in kuzeyinde bulunan Tiberya kentinin de çok sayıda füzeyle vurulduğu aktarıldı.

Batı Afrika'da yeni dönem başlıyor! Ortak pasaport sistemi hayata geçecek Batı Afrika'da yeni dönem başlıyor! Ortak pasaport sistemi hayata geçecek Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN LÜBNAN SALDIRILARINDA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

Hizbullah'la 8 Ekim'den beri kontrollü olarak çatışma halinde olan İsrail ordusu, Lübnan makamlarına göre hava saldırılarında toplam 748 kişiyi öldürdü.

Hizbullah, İsrail ordusunun devam eden yoğun bombardımana karşı füzeli saldırılarla karşılık vermeye devam ediyor. İsrail ordu üslerini hedef alan saldırılarda büyük bir hasar olmadığı açıklanıyor.

Ülkenin güney kesimlerinden başkent Beyrut ve kuzeye göç dalgası sürerken, Suriye'ye göç edenlerin de olduğu açıklanıyor.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading