Yandex Metrica

Sırbistan Milli Takımı'nın havayolu tercihi Cumhurbaşkanı Vucic'i öfkelendirdi: Sorumlular tespit edilecek

Sırbistan Milli Takımı'nın havayolu tercihi Cumhurbaşkanı Vucic'i öfkelendirdi: Sorumlular tespit edilecek

EURO 2024'ten elenen Sırbistan Milli Takımı, ülkesine döndü. Dönerken kullandığı havayolu şirketi ise Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i öfkelendirdi. İşte nedeni...

Dünya

27.06.2024, 01:15

EURO 2024 C Grubu'nda İngiltere, Danimarka ve Slovenya ile mücadele eden Sırbistan Milli Takımı, aldığı 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle grubu son sırada tamamladı ve turnuvadan elendi.

Emsal karar çıktı: Devlet okullarında cep telefonu ve sosyal medya artık yasak! Emsal karar çıktı: Devlet okullarında cep telefonu ve sosyal medya... Haberi Görüntüle

HIRVATLARI TERCİH ETTİLER

Ülkesine dönmek üzere Almanya'dan ayrılan Sırbistan Milli Takımı, tercihini Hırvatistan'a ait hava yolu şirketinden yana kullandı. Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Ana Brnabic, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in buna öfkelendiğini söyledi. Yerel bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Brnabic, durumun utanç verici olduğunu belirterek, sorumluların tespit edilmesini beklediğini kaydetti.

Uçuşun kendi havayolu şirketi olan AirSerbia ile yapılmasının daha doğru olacağını belirten Brnabic, söz konusu açıklamayı, kamuoyunun milli takımı desteklemesini engellememek adına daha önce yapmadıklarını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading