Siyonisti durdurma eylemi! Hamas'tan dünyaya Cuma çağrısı: Öfke Cuması'na katılın!

Siyonisti durdurma eylemi! Hamas'tan dünyaya Cuma çağrısı: Öfke Cuması'na katılın!

Hamas, İsrail'in Gazze ve Lübnan'da devam eden saldırılarına karşı düzenlenecek 'Öfke Cuması' eylemlerine dünya halklarına katılmaları için çağrıda bulundu. 

Dünya

03.10.2024, 11:31

Hamas, siyonist çetenin bir yıldır Gazze'ye yaklaşık iki haftadır LÜbnan'da yaptığı katliamları durdurmak için dünya ülkelerine seslenerek devam eden saldırılarını kınamak için düzenlenecek "Öfke Cuması" eylemlerine katılmaya çağırdı.

Savaşın başından beri en büyük saldırı! Hizbullah ve Husiler'den Mossad'ın kalbine saldırı! Savaşın başından beri en büyük saldırı! Hizbullah ve Husiler'den Mossad'ın... Haberi Görüntüle

ÖFKE CUMASI'NA KATILIN ÇAĞRISI 

Hamas ve kendini "Gazze'deki Soykırımı Durdurmak için Uluslararası Kampanya" olarak adlandıran grup, İsrail'in Gazze Şeridi ve Lübnan'da devam eden saldırılarını kınamak için dünya halklarını yarın düzenlenecek "Öfke Cuması" eylemlerine katılmaya davet etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kabuller: Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Türkevi'ne geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kabuller: Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Türkevi'ne... Haberi Görüntüle

"YAŞANANLARA KARŞI ÖFKELENMEK HER ÖZGÜR İNSANIN GÖREVİDİR"

Hamas'tan düzenlenecek eylemler için yapılan yazılı açıklamada, "Arap ve İslam ümmetimizin halklarını ve özgür dünya halklarını, 'Filistin ve Lübnan'a Yönelik Saldırıları Durdurma Cuması' için seferber olmaya ve (eylemlere) katılmaya çağırıyoruz. Yaşananlara karşı ayağa kalkıp öfkelenmek her özgür insanın görevidir." denildi. 

Açıklamada, bu çağrının, İsrail'in Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik neredeyse bir yıldır soykırım savaşını sürdürmesi, Batı Şeria ve Kudüs şehrine karşı yürüttüğü kampanya ve Lübnan'a karşı sürdürdüğü saldırılarını tırmandırmasının gölgesinde yapıldığı belirtildi. 

Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı: Askeri üs vuruldu Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı: Askeri üs vuruldu Haberi Görüntüle

DÜNYA ÜLKELERİNE BASKI YAPIN ÇAĞRISI 

Dünyanın özgür halklarının ve Filistin davasını destekleyenlerin, etkin faaliyetlerini ve gösterilerini sürdürmeye ve "Filistin ve Lübnan'a Yönelik Saldırıları Durdurma Cuması" gösterilerine katılmaya çağrıldığı açıklamada, İsrail'i kınamaları, suçlarını ortaya çıkarmak için çalışmaları ve hükümetlere İsrail ile ilişkilerini kesmeleri için baskı yapmaları için çağrıda bulundu. 

ABD'de beyaz fosfor tartışması! Pentagon, Ukrayna'ya verilmesi konusunda ısrar etmiş ABD'de beyaz fosfor tartışması! Pentagon, Ukrayna'ya verilmesi konusunda ısrar etmiş Haberi Görüntüle

FİLİSTİN VE LÜBNAN'DA DÖKÜLEN KANIN ANISINA 

Gazze'deki Soykırımı Durdurmak için Uluslararası Kampanya isimli grubun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada da yarın düzenlenecek gösterilere geniş katılım sağlanması istendi. Açıklamada, bu faaliyetlerin Filistin ve Lübnan'da dökülen kanın anısına yapıldığı belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading