Yandex Metrica

Siyonistlerin Batı Şeria baskını sonrası İsrailli bakandan kan donduran talep

Siyonistlerin Batı Şeria baskını sonrası İsrailli bakandan kan donduran talep

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail ordusunun gece Batı Şeria’da 10 Filistinli’yi öldürmesinin ardından Dışişleri Bakanı Katz, halkın Gazze’de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmesini gündeme getirdi.

Dünya

28.08.2024, 11:47

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 36 bine yakın masum Filistinliyi katletti. 11 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 90 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Filistinli destekleyen Amerikalılara kanlı gözdağı! Ayşenur Ezgi Eygi, Rachel Corrie, Şirin Ebu Akile... Üçünün de kaderi aynı oldu! Filistinli destekleyen Amerikalılara kanlı gözdağı! Ayşenur Ezgi Eygi, Rachel Corrie,... Haberi Görüntüle

BATI ŞERİA'DA GENİŞ ÇAPLI SALDIRI

İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu yeni katliamlara imza attı. İsrail ordusu, Batı Şeria'nın kuzeyinde geniş çaplı operasyon başlattı. İsrail güvenlik güçleri, Batı Şeria'nın Cenin ve Tulkerim kentlerinde eş zamanlı harekete geçti. Kara Kuvvetlerine destek için savaş helikopterleri ve insansız hava araçları kaldırılırken saldırılarda 10 Filistinli hayataını kaybetti.

Herkese var Türkiye'ye yok: Batı Balkanlar, Ukrayna ve Moldova'ya AB'den üyelik mesajı Herkese var Türkiye'ye yok: Batı Balkanlar, Ukrayna ve Moldova'ya AB'den... Haberi Görüntüle

ZORLA YERİNDEN EDİLMESİNİ GÜNDEME GETİRDİ

Katil İsrail ordusu Batı Şeria'da 10 Filistinliyi daha katletti, eli kanlı bakanlardan Katz'dan yeni işgal çağrısı geldi. İsrail ordusunun gece Batı Şeria’da 10 Filistinli’yi öldürmesinin ardından Dışişleri Bakanı Katz, halkın Gazze’de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmesini gündeme getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading