Yandex Metrica

Son dakika... Almanya'da düzenlenen festivalde bıçaklı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika... Almanya'da düzenlenen festivalde bıçaklı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Almanya'nın Solingen kentinde düzenlenen festivalde çok sayıda kişinin bıçaklandığı ve ölenlerin olduğu bildirildi. Saldırganın kaçtığı ve polis tarafından arandığı belirtiliyor.

Dünya

24.08.2024, 01:18

Almanya'da Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Solingen kentindeki bir festivalde bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü belirtilirken yaralananların da olduğu bildirildi.

Film setinde dehşet! Facianın eşiğinden dönüldü: Kontrollü patlama kontrolden çıktı Film setinde dehşet! Facianın eşiğinden dönüldü: Kontrollü patlama kontrolden çıktı Haberi Görüntüle

SALDIRGAN KAÇTI

Alman basınında yer alan haberlere göre Solingen'deki şehir festivalinde bir kişi, insanları rastgele bıçakladı. Olay yerinden kaçtığı düşünülen saldırganın yakalanması için havadan helikopter desteğiyle geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Solinger Tageblatt gazetesinin haberinde, saldırının Solingen şehrinin 650 yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen festivalde gerçekleştiği belirtildi.

Haberde, saldırıda en az 3 kişinin öldüğü, 6’sı ağır 7 kişinin yaralandığı aktartılarak, polisin halktan şehir merkezini terk etmelerini istediği kaydedildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading