Son dakika: Beyrut'ta peş peşe patlama: Katil İsrail bir kez daha hava saldırısı düzenlendi

Son dakika: Beyrut'ta peş peşe patlama: Katil İsrail bir kez daha hava saldırısı düzenlendi

Son dakika haberleri... İsrail'in saldırıları altındaki Lübnan'da bu kez başkent Beyrut'ta peş peşe patlamalar yaşandı.

Dünya

27.09.2024, 21:59

Gazze'deki soykırımını Lübnan'a taşıyan katil İsrail 20 Ekim'den bu yana Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurmaya devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde bir kez daha hedef alınan başkentte çok sayıda patlama sesi duyuldu. 

İsrail ordusu, 23 Eylül Pazartesi gününden itibaren Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi. Lübnan Sağlık Bakanlığı verilerine göre, İsrail'in 23 Eylül Pazartesi gününden bu yana ülkeye yönelik artan hava saldırılarında 650 kişi öldü.

Suudi Arabistan tanıtım videosu şaşkınlık yarattı! Prens Selman'ın reformu sonrası mankenlerin kıyafeti dikkat çekti! Suudi Arabistan tanıtım videosu şaşkınlık yarattı! Prens Selman'ın reformu sonrası... Haberi Görüntüle

BİNLERCE İNSAN YERİNDEN OLDU

Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdullah Buhabib, İsrail'in saldırıları nedeniyle ülke içerisinde yerinden olanların sayısının 500 bine yaklaştığını ifade etti. Ülkenin güney bölgelerinden başkent Beyrut'a ve kuzey bölgelerine göç dalgası devam ediyor.

Soykırım ortağı Biden'dan Ortadoğu açıklaması: 'Topyekün bir savaş çıkabilir' Soykırım ortağı Biden'dan Ortadoğu açıklaması: 'Topyekün bir savaş çıkabilir' Haberi Görüntüle

BEYRUT'TA PEŞ PEŞE PATLAMALAR! 

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun BM’deki konuşmasının hemen ardından Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta çok sayıda patlama sesi duyuldu.

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye kentine bağlı Habbuş, Humin el-Fevka bölgesine saldırı düzenledi. Saldırı sonrası bölgeden dumanlar yükseldi. Saldırıda bir çok ev hasar görürken, çevredeki araçlar da kullanılamaz hale geldi.

Son dakika: Hizbullah Komutanı İbrahim Kubaişi öldürüldü Son dakika: Hizbullah Komutanı İbrahim Kubaişi öldürüldü Haberi Görüntüle

"SALDIRILARA DEVAM" MESAJI VERMİŞTİ

İsrail'in Lübnan'daki saldırılarına devam edeceği mesajını veren Netanyahu, Gazze'deki söylemine benzer biçimde "Hizbullah'ın roketlerini hastanelere, okullara, evlere sakladığını" savunarak buraların hedef alınabileceğini ima etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading