Yandex Metrica

Son dakika... İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı! Rusya'nın deniz üssü bulunan Tartus vuruluyor

Son dakika... İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı! Rusya'nın deniz üssü bulunan Tartus vuruluyor

İsrail'in Suriye’nin Tartus şehrini bombaladığı bildirildi. Suriye hava savunma sistemlerinin İsrail füzelerine müdahale ettiği belirtiliyor. Liman kenti olan Tartus'ra Rus üssü de bulunuyor.  

Dünya

25.09.2024, 01:11

İsrail'in Suriye’nin Tartus şehrini bombaladığı bildirildi. Suriye hava savunma sistemlerinin İsrail füzelerine müdahale ettiği belirtiliyor.

Lübnan'a yakın bir bölgede bulunan Tartus'ta Rusya'nın deniz üssü bulunuyor.

İsrail basını İsrail'in Suriye'nin liman kentlerinden Tartus'a saldırdığını duyurdu. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise ülkede bulunan hava savunma sistemlerinin saldırıları engellediğini bildirdi. Kentte çok sayıda patlama meydana geldiği duyurulurken can ya da mal kaybına ilişkin bir açıklama yapılmadı.

O ülkeden Türk vatandaşlarına vize muafiyeti: 15 yaş altı ve 50 yaş üstü faydalanabilecek O ülkeden Türk vatandaşlarına vize muafiyeti: 15 yaş altı ve... Haberi Görüntüle

S-300'LER TETİKLENDİ

Hem Tel Aviv hem de Şam kaynakları Suriye'deki S-300'lerin tetiklendiğini doğruladı.

İsrail'in bölgede İran destekli grupların bulunduğuna yönelik istihbarat aldığı ve bu grupları hedef aldığı iddia ediliyor. İsrail medyası İran destekli gruplardan 40 bin savaşçının Golana geldiğini öne sürüyor.

Türkiye ile Almanya arasında döner krizi: İsim değişebilir Türkiye ile Almanya arasında döner krizi: İsim değişebilir Haberi Görüntüle

TEMMUZ'DA DA SALDIRMIŞTI

İsrail, Suriye'nin batısında yer alan Tartus iline temmuz ayında da hava saldırısı düzenlemişti. Suriye basınında yer alan haberde İsrail'in Tartus'a bağlı Banyas ilçesinin batısındaki bir noktayı hedef aldığı öne sürülmüş, saldırıda maddi hasar meydana geldiği bildirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading