Son dakika... İsrail yine Lübnan'a saldırıyor: Beyrut'ta üç büyük patlama meydana geldi

Son dakika... İsrail yine Lübnan'a saldırıyor: Beyrut'ta üç büyük patlama meydana geldi

Siyonist katil devlet İsrail, Lübnan'a bir kez daha saldırmaya başladı. Başkent Beyrut'ta peş peşe üç büyük patlama meydana geldiği bildirildi.  

Dünya

03.10.2024, 10:37

Terör devleti İsrail, Ortadoğu'da terör estirmeye devam ediyor. Lübnan'ın başkenti Beyrut'un banliyösü Dahiye'de terör devleti İsrail tarafından düzenlenen hava saldırıları sonucu dört büyük patlama meydana geldiği bildirildi. İşgal ordusunun söz konusu saldırılarla Hizbullah'ın üst kademeye çıkacak alt kadrolardan bir ismi hedef almış olabileceği belirtilirken; El Cedid Sağlık Tesisinin hedef alındığı da aktarıldı.

Terör devleti İsrail, bölgeyi büyük bir savaşın girdabına sokacak saldırılarına bir yenisini daha ekledi.

Filistin'in BM'ye sunduğu 'ilk' tasarı kabul edildi! İşgalci İsrail'e kötü haber Filistin'in BM'ye sunduğu 'ilk' tasarı kabul edildi! İşgalci İsrail'e kötü... Haberi Görüntüle

İSRAİL SAĞLIK TESİSİNİ HEDEF ALDI

İşgalci İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyindeki Dahiye bölgesine hava saldırısında bulundu. Başkent Beyrut'un Dahiye banliyosündeki saldırı sonucu peş peşe üç büyük patlama meydana geldiği bildirildi.

İsrail'in bu saldırı ile Hizbullah'ın üst kademeye çıkacak alt kadrolardan bir ismi hedef almış olabileceği belirtildi. Saldırılarda El Cedid Sağlık Tesisinin hedef alındığı da aktarıldı.

Suriye'de Beşar Esad'dan mültecileri de kapsayan genel af Suriye'de Beşar Esad'dan mültecileri de kapsayan genel af Haberi Görüntüle

NASRALLAH'IN DAMADI ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusundan yapılan açıklamada Beyrut’un hedef alındığı bildirildi. Lübnan’ın başkentinde üç büyük patlama yaşandı. Saldırılarda İsrail'in öldürdüğü Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın damadının da öldürüldüğü öğrenildi.

Katil ordusunun savaş uçakları Dahiye bölgesine de hava saldırısı düzenledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading