Sitede Ara

Son dakika: Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: İhanete uğradık ama yıkılmadık

Son dakika: Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: İhanete uğradık ama yıkılmadık

Son dakika... Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Halkımız, komşularının ihanetine, rejimlerin korkaklık ve suç ortaklığına, düşmanın baskı ve saldırganlık güçlerine rağmen efsanevi bir kararlılıkla direndi." dedi.

Dünya

07.10.2024, 18:27

Soykırımın 1 yıl dönümünde kameraların karşısına çıkan Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

El-Aksa tufanı savaşının başlamasından bir yıl sonra, size kararlı Gazze'den sesleniyoruz diyerek sözlerine başlayan Ebu Ubeyde, "Sizlere işgalcilere karşı aşılmaz olan Gazze'den sesleniyoruz. düşmanı sarsan ve bölgenin çehresini değiştiren, düşmana büyük bir önleyici darbe vurduğumuz tarihin en profesyonel komando operasyonunun üzerinden bir yıl geçti." ifadelerini kullandı.

F-16 savaş uçağı neden düştü? 63 milyon dolarlık fiyaskonun arkasındaki gizem! F-16 savaş uçağı neden düştü? 63 milyon dolarlık fiyaskonun arkasındaki... Haberi Görüntüle

"İHANETE UĞRADIK AMA YIKILMADIK"

Gazze'deki direnişe karşı büyük bir saldırı planlamasının son aşamasına gelmesinin ardından düşmanı büyük bir önleyici saldırıyla vurduk diyen Ebu Ubeyde, "Halkımız, komşularının ihanetine, rejimlerin korkaklık ve suç ortaklığına, düşmanın baskı ve saldırganlık güçlerine rağmen efsanevi bir kararlılıkla direndi." dedi.

Sözlerine devam eden Ebu Ubeyde, "Aksa Tufanı, düşmanın yerleşimi, Yahudileştirme ve mahkumlara yönelik saldırganlığının ardından geldi. Filistin çevresinde, yanan cepheler halkımızın yanında savaşıyor, onları destekliyor, düşmanla doğrudan savaşıyor ve onlara büyük kayıplar verdiriyor." şeklinde konuştu.

Fransa'dan Doğu Akdeniz hamlesi: Helikopter gemisi yola çıktı: Güvenli liman Türkiye olacak Fransa'dan Doğu Akdeniz hamlesi: Helikopter gemisi yola çıktı: Güvenli liman... Haberi Görüntüle

"BİNLERCE DÜŞMANI ÖLDÜRDÜK"

Siyonist varlık, yeryüzünün tüm uluslarından ve özgür halklarından dışlanmış olarak yaşıyor diyen Ebu Ubeyde, "Aksa Tufanı'nın başlamasından bir yıl sonra, İran İslam Cumhuriyeti düşmanı korku içinde yaşatmak için dürüstlük vaadiyle saldırıyor. Binlerce düşman askerini öldürdük, yaraladık, yüzlerce askeri aracı imha ettik." dedi.

Bizim seçeneğimiz düşmanla uzun ve acılı bir yıpratma savaşına devam etmektir ve savaşlar bu seçeneğin başarısını kanıtlamıştır diyen Ubeyde, Kibirli düşman tarihin derslerini, gerçekliğin gerçeklerini veya halkımızın ve milletimizin kültürünü anlamıyor. Üst düzey liderler İsmail Haniye ve Hasan Nasrallah'ın şehit edilmesi, düşmanın direnişin doğasını anlamadığının açık bir kanıtıdır." dedi.

Sözlerine devam eden Ebu Ubeyde, "Suikastlar zafer olsaydı işgale karşı direniş biterdi." ifadelerini kullandı.

Davamıza destek cephelerinin pozisyonları halkımız tarafından belirleniyor ve Hizbullah'taki kardeşlerimize şunu söylüyoruz: Düşmanı yenme ve bitkinleştirme yeteneklerinize güveniyoruz diyen Kassam Sözcüsü, "Yemen'deki Destek Cephesi'nin çabalarını tebrik ediyor ve halk hareketini takdir ediyoruz. Bugün Gazze'deki direnişi desteklemek için bölgede yaşananlar halkımızın gözünde takdire şayan ve büyüktür. Bugün Hizbullah'taki savaşçı kardeşlerimize diyoruz ki, düşmana acı kayıplar verdirme gücünüze ve kudretinize güveniyoruz." dedi.

ABD'den çarpıcı F-35 teklifi: S-400'leri İncirlik'e... ABD'den çarpıcı F-35 teklifi: S-400'leri İncirlik'e... Haberi Görüntüle

"YAFA DAHA BAŞLANGIÇ"

Son Yafa operasyonu, gelecek olanın sadece bir bölümüdür ve Allah'ın izniyle gelecek olan daha şiddetlidir diyen Ebu Ubeyde, "İlk günden itibaren mahkumlarımızı koruma ve muhafaza etme konusunda istekliydik.  İşgal kamuoyuna, Netanyahu'nun emellerine uygun olsaydı, bir yıl önce mahkumlarınızı kurtarabileceğinizi söylüyoruz." dedi.

Refah'da altı mahkumun başına gelenler, Netanyahu ve terörist hükümeti inatçı olduğu sürece başkalarıyla da tekrarlanabilir diyen Ebu Ubeyde, "Esirlerin tehlikeye maruz kalması veya yakın çatışmalara maruz kalması durumunda daha güvenli yerlere nakledilmeleri yönünde talimat aldık.  İsrailli mahkumlara yönelik riskler her geçen gün artıyor." şeklinde konuştu.

ABD'den savaş çağrısı gibi açıklama: Çin nükleer denizaltısı batırıldı! ABD'den savaş çağrısı gibi açıklama: Çin nükleer denizaltısı batırıldı! Haberi Görüntüle

"İSRAİL'E SİBER SALDIRI DÜZENLEYİN"

 Filistin halkını desteklemek için en büyük Arap, İslami ve uluslararası kampanyayı başlatma çağrısında bulunuyoruz diyen Ubeyde, "Elektronik harp uzmanlarından düşmana yönelik en büyük siber saldırı çağrısında bulunuyoruz." dedi.

Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız partilere katılan ünlü isimler deşifre edildi: Leonardo DiCaprio, Beyonce... Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız... Haberi Görüntüle

EY MÜSLÜMANLAR DAHA NE BEKLİYORSUNUZ?

Ümmetin alimlerini sözlü kınama aşamasını aşmaya çağırıyoruz ve onlara soruyoruz: Mescid-i Aksa'nın yıkılacağı haberini mi bekliyorsunuz? diyen Kassam sözcüsü, "Ey Müslümanlar herkese artık bir görev düşüyor..!!" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading