Yandex Metrica

Son dakika... Yolcu uçağı mahalle ortasına çakıldı: 62 iki kişiyi taşıyordu

Son dakika... Yolcu uçağı mahalle ortasına çakıldı: 62 iki kişiyi taşıyordu

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde 62 yolcu taşıyan bir uçak düştü. Brezilya basını kazada kurtulan olmadığını bildirdi.

Dünya

10.08.2024, 08:01

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde 62 yolcu taşıyan bir uçak düştü. Uçağın mahalle ortasına düştüğü belirtiliyor.

Brezilya'da Cascavel ketinden Guarolhus'a giden Voepass Hava Yollarına ait ATR-72 tipi uçak, 58 yolcusu ve 4 kişilik mürettebatı ile Sao Paulo'nun kuzeyindeki Vinhedo kentinde yerleşim yerine çakıldı.

Trablus'ta kritik zamanda kritik temas: MİT Başkanı Kalın, Libya Başbakanı Dibeybe ile görüştü Trablus'ta kritik zamanda kritik temas: MİT Başkanı Kalın, Libya Başbakanı... Haberi Görüntüle

KURTULAN YOK

Brezilya basınında çıkan haberlere göre uçaktan sağ kurtulan yok. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, uçağın kendi ekseninde dönerek dikey şekilde düşmesi yer alıyor. Kaza yerine itfaiye ekiplerinin ulaştığı ve uçağın alev aldığı görüntülere yansıdı.

Macron ve Vucic imzaları attı! Sırbistan Fransa'dan savaş uçağı alıyor Macron ve Vucic imzaları attı! Sırbistan Fransa'dan savaş uçağı alıyor Haberi Görüntüle

TOPLAM 62 KİŞİ BULUNUYORDU

Voepass şirketinden yapılan açıklamada, uçakta 58 yolcu 4 mürettabatla beraber toplam 62 kişinin bulunduğu belirtildi. Yetkililer, Brezilya Hava Kuvvetlerine bağlı destek bir ekibin uçağın düştüğü bölgeye doğru hareket ettiğini duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

1

3

4

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading