Yandex Metrica

Son fırsat! Bir kez daha temas sağlandı: İsrail-Hamas arasında esir takası olacak mı?

Son fırsat! Bir kez daha temas sağlandı: İsrail-Hamas arasında esir takası olacak mı?

Katil İsrail ve Hamas arasında bir türlü gerçekleşmeyen ateşkes için henüz bir gelişme olmada da  ABD esir takası için harekete geçti. Siyonist İsrail basını, ABD'nin yeni bir esir takası teklifi sunacağını öne sürdü. 

Dünya

08.09.2024, 12:08

ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin ateşkes konusundaki başarısızlığı sürerken bir yandan da esir takası için harekete geçti. İsrail basını, ABD'nin İsrail ve Filistinli gruplar arasında esir takası anlaşmasına varılması konusunda iyimser bir tarafı olmasa da yeni bir teklif sunacağını yazdı. 

İsrail devlet televizyonu KAN'ın İsrailli ve ABD'li yetkililere dayandırdığı haberde, Washington yönetiminin, esir takası konusunda iyimser olmamasına rağmen Tel Aviv ile ara buluculara sunmak üzere yeni bir öneri üzerinde çalıştığı öne sürüldü. 

Apple Türkiye fiyatlarına zam geliyor! İphone 16 ile birlikte kur farklı ekleniyor! Apple Türkiye fiyatlarına zam geliyor! İphone 16 ile birlikte kur... Haberi Görüntüle

''SON FIRSAT ÖNERİSİ!''

ABD yönetiminin "son fırsat önerisi" olarak nitelendirdiği yeni önerinin, bugün ya da ilerleyen günlerde taraflara sunulacağı belirtildi. ABD'nin yeni önerisinin, başta Philadelphi Koridoru olmak üzere İsrail ile Hamas arasında anlaşmazlık olan tüm konuları içerdiği ifade edildi. 

İtalya'da nükleer sesleri! O planları yeniden hayata geçirmek için adım atıyorlar İtalya'da nükleer sesleri! O planları yeniden hayata geçirmek için adım... Haberi Görüntüle

MÜZAKERELERDEN SONUÇ ÇIKMIYOR

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde süren saldırılarının durdurulması için taraflar arasında uzun süredir müzakereler devam ediyor. 

İsrail'in anlaşma taslağına eklediği maddelerin ve özellikle de Mısır-Gazze sınır hattı Philadelphi Koridoru'nda kontrolünü sürdürme ısrarının müzakereleri zora soktuğu vurgulanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading