Son nefesine kadar çatıştı! Yahya Sinvar’ın otopsisini yapan doktor konuştu: Her yerinde şarapnel parçaları vardı!

Son nefesine kadar çatıştı! Yahya Sinvar’ın otopsisini yapan doktor konuştu: Her yerinde şarapnel parçaları vardı!

Filistin direniş hareketi Hamas'ta İsmail Haniye sonrası liderliğe seçilen Yahya Sinvar, İsrail askerleriyle Refah kentinde girdiği çatışmada şehit düştü. Sinwar’ın Gazze’de savaşırken şehit düşmesi Filistinlilerin ve dünya da Filistin'i destekleyen herkesin gururu oldu. Şehit olmadan önce görüntüsü ortaya çıkan Yahya Sinwar yaralı olduğu halde katil İsrail askerleriyle çatıştı. Sinwar’ın otopsisini yapan İsrailli doktor, şehit Sinwar'ın otopsisiyle ilgili detayları anlattı.   

Dünya

19.10.2024, 23:52

Hamas’ın şehit lideri Yahya Sinwar’ın otopsisini yapan İsrailli doktor Chen Kugel, raporun detaylarını anlattı. Kugel, "Sinwar önce muhtemelen küçük bir füze veya tank mermisinden gelen şarapnel parçası ile vurulmuş ve kolu ciddi şekilde hasar görmüştü." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da: Belgrad Türk bayraklarıyla donatıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da: Belgrad Türk bayraklarıyla donatıldı Haberi Görüntüle

ELEKTRİK KABLOSU İLE KOLUNA TURNİKE YAPMIŞ 

Sinwar'ın otopsisini yapan Kugel, Sinwar’ın elektrik kablosu ile geçici bir turnike yaptığını ve kanamayı durdurmaya çalıştığını belirtti. Kugel, kolunda büyük bir hasar olduğu için bu yöntemin işe yaramayacağını belirterek Hamas lideri Sinwar'ın ön kolunun parçalara ayrılmış olduğunu söyledi.

Rusya kendi ANKA-3'ünü vurdu! Elektronik harp savaşına yenilince füzeyi ateşlediler Rusya kendi ANKA-3'ünü vurdu! Elektronik harp savaşına yenilince füzeyi ateşlediler Haberi Görüntüle

"HER YERİNDE ŞARAPNEL PARÇALARI VARDI"

Otopsi işlemleri hakkında konuşan İsrailli doktor Kugel, açıklamasına şöyle devam etti; 

Sağ ön kolun füze yaralanması, sol bacağında veya uyluğunda düşen duvar ve vücuduna giren ancak yalnızca göğsünde olan birçok şarapnel yaralanmaları var. 

Putin: Filistin Devleti kurulmadan bu olaylar çözülemez Putin: Filistin Devleti kurulmadan bu olaylar çözülemez Haberi Görüntüle

"ÖLÜM NEDENİ KAFASINDAKİ KURŞUN"

Bunlar ciddi hasara yol açtı ancak ölüm nedeni kafasındaki kurşun yarası.

Toprak Razgatlıoğlu ikinci kez dünya şampiyonu! Toprak Razgatlıoğlu ikinci kez dünya şampiyonu! Haberi Görüntüle

"ÖLÜM SAATİ ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA" 

Sinwar’ın ölüm saatinin yaklaşık olarak çarşamba günü öğleden sonra olduğunu belirten Kugel, Sinwar’ın DNA’sının tespit edilmesi için parmağının kesildiğini söyledi.

Milyarderlerin Epstein telaşı! Elon Musk'tan flaş sözler: Trump isimlerini açıklayacağı için korkuyorlar Milyarderlerin Epstein telaşı! Elon Musk'tan flaş sözler: Trump isimlerini açıklayacağı... Haberi Görüntüle

SON ANA KADAR ÇATIŞTI

CNN’ekonuşan bir İsrail askerleri sözcüsü, Kugel’in bulguları hakkında, bir silahlı çatışma yaşandığını ve çatışmanın İsrail ordusunun binaya tank mermisi ateşlenmesiyle sona erdiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading