SON DAKİKA

Sosyal medya bu ilan ile çalkalanıyor! Cennetten satılık arsa! Metrekaresi 3 bin 330 TL'ye satışa sunuldu!

Sosyal medya bu ilan ile çalkalanıyor! Cennetten satılık arsa! Metrekaresi 3 bin 330 TL'ye satışa sunuldu!

Akılamaz olayın adresi bu kez Meksika oldu. Ülke de bulunan Entoms Kilisesi, cennetten metrekare başına 3 bin 300 TL'ye arsa satışına başladı. Kilise kredi kartı ile taksit imkanı da sunarken 'Tanır'dan izin alındığını' belirten açıklamalarıyla birçok kişiye satış gerçekleştirdi. 

Dünya

11.07.2024, 23:26

Meksika'da Entoms Kilisesi Papazı, 'Tanrıdan izin alındı' diyerek metrekaresi 100 dolara mülk satışına başladı. Satış için el broşürü hazırlanmış, içerisinde bulutlar üzerinde ev ve merdivenden çıkan aile görseli yerleştirmiş. PayPall, Visa, Mastercard ve Maestro gibi dünyanın dört bir tarafında geçerli olan ödeme seçenekleri de yer alıyor.  

Fransa Meclisi'nde Gazze ve Lübnan adımı: 'Bu böyle devam etmez' Fransa Meclisi'nde Gazze ve Lübnan adımı: 'Bu böyle devam etmez' Haberi Görüntüle

CENNETTEN ARSA SATIŞI 

Esnek ödeme planı sunan TikTok'ta gayrimenkul etkileyicisi, "dünyadaki en büyük gayrimenkul anlaşması" olarak nitelendirdiği dini liderlerin yaptıkları ilk arsa satma girişimi değil. 

2018 yılında Zimbabwe'de de cemaate 553 dolara binlerce kişiye cenneten bilet satan papa tutuklanmıştı. Uganda'da da bir papaz, cemaatine yaşadıkları ev arsa, arazi, ve hayvanlarını satmaya ikna ederek cennette evleri olacağını vaadetmişti. 

İsrail, Lübnan'da karakolu hedef aldı: Ölü ve yaralılar var İsrail, Lübnan'da karakolu hedef aldı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

DİNİ LİDERLERDEN UYARI

Bu gibi vakalaın giderek artması sonrası ise dini liderler cemaatleri uyarak dolandırılmamaları gerektiğini vurguluyor. 

Habere Tepki Ver

1

1

3

0

0

2

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading