Sosyal medyada tarihi başarı: Elon Musk X’te rekor takipçi sayısına Ulaştı! X'in sahibinin takipçi sayısı kaç oldu?

Sosyal medyada tarihi başarı: Elon Musk X’te rekor takipçi sayısına Ulaştı! X'in sahibinin takipçi sayısı kaç oldu?

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Elon Musk, yaklaşık iki yıl önce 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'ı X adıyla yeniden markalaştırmıştı. Musk, şimdi de sosyal medya platformunda yeni bir rekora imza attı. X hesabında 200 milyon takipçiye ulaşarak bu sayıya ulaşan ilk kişi olmayı başardı.

Dünya

08.10.2024, 15:17

Yaklaşık 2 yıl önce 44 milyar dolara Twitter’ı satın alarak adını X olarak değiştiren Elon Musk, sosyal medya platformunda yeni bir rekora imza attı. Musk, X’te 200 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu ve bu alanda büyük bir farkla liderliğini ilan etti.

Musk'ın ardından ikinci sırada, 131 milyon takipçiyle ABD eski başkanı Barack Obama yer alırken, üçüncü sırada 113 milyon takipçisiyle ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo bulunuyor. Ünlü pop yıldızı Justin Bieber ise 110 milyon takipçiyle dördüncü sırada, onu 108 milyon takipçisiyle şarkıcı Rihanna takip ediyor.

Türklerin neden bu kadar çok tankı var?	ABD medyasından dikkat çeken analiz: Yunanistan, İngiltere ve Fransa'nın toplamından daha fazla Türklerin neden bu kadar çok tankı var? ABD medyasından dikkat... Haberi Görüntüle

X'TE RADİKAL KARARLAR ALDI 

Elon Musk, 2022 yılında Twitter’ı satın alarak platformun ismini X’e çevirmiş ve bu süreçte aldığı radikal kararlarla sık sık tartışmaların odağında yer almıştı. Algoritma ve kullanıcı deneyimi üzerinde yaptığı değişiklikler, birçok kullanıcı tarafından eleştirilirken, platformun genel yapısı üzerinde önemli etkiler yaratmıştı.

Soykırım ortağı Biden'dan İsrail'e İran uyarısı! 'Yerinizde olsam yapmazdım' Soykırım ortağı Biden'dan İsrail'e İran uyarısı! 'Yerinizde olsam yapmazdım' Haberi Görüntüle

KULLANICININ SESİNE KULAK VERDİ 

Musk, son olarak platformda kullanılan kalın ve italik yazı tipleriyle ilgili kullanıcı şikayetlerine kulak vererek bu özelliklerin değiştirileceğini açıkladı.

Gazze ayıbını herkesin yüzüne haykıran Erdoğan'ın sözleri dünyayı salladı: Bakın hangi benzetmeyi öne çıkardılar Gazze ayıbını herkesin yüzüne haykıran Erdoğan'ın sözleri dünyayı salladı: Bakın... Haberi Görüntüle

LİDERLİĞİ ELİNDE BULUNDURUYOR 

200 milyon takipçiye ulaşarak tarihe geçen Elon Musk, sosyal medya dünyasındaki liderliğini pekiştirmiş oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading