Yandex Metrica

Sitede Ara

Soykırımcı İsrail ateş hattını büyütme peşinde: Lübnan'ın güneyine fosfor bombalı saldırı

Soykırımcı İsrail ateş hattını büyütme peşinde: Lübnan'ın güneyine fosfor bombalı saldırı

Gazze Şeridi'nde soykırımı sürdüren soykırımcı İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki sınır bölgesini yasaklı beyaz fosfor bombasıyla vurduğu duyuruldu. Öte yandan Lübnan'daki hedeflere yönelik topçu atışları yapıldı. 
 

Dünya

24.06.2024, 01:24

Soykırımcı İsrail ordusu Orta Doğu'yu terörize etmeyi sürdürüyor. Gazze Şeridi'nde binlerce sivili katleden İsrail ordusunun Lübnan'a yönelik saldırıları da sürüyor. 

Lübnan resmi ajansı NNA'nın geçtiği habere göre İsrail ordusu sınır bölgesindeki Hiyam beldesini ve Marcayun ilçesinin ovasını beyaz fosfor içeren topçu atışlarıyla hedef aldı.

Düşman savaş uçağını öve öve bitiremedi: F-16 pilotundan itiraf gibi açıklama: Savaşı kazanmak hayal Düşman savaş uçağını öve öve bitiremedi: F-16 pilotundan itiraf gibi... Haberi Görüntüle

SAVAŞ UÇAKLARIYLA BOMBALAMA YAPILDI

Ayrıca, İsrail topçu birliklerinin Kfarkilla ve Deyrmimas arasında kalan Hora bölgesini de ağır topçu atışlarıyla vurduğu aktarıldı.

İsrail ordusu ise yaptığı açıklamada, Hiyam, Ramya ve Alma eş-Şaab beldelerindeki Hizbullah'a ait hedefler ve gözetleme noktalarının savaş uçaklarıyla bombalandığını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading