Yandex Metrica

Soykırımcı İsrail'den alçak tehdit! Marwan Issa ve Muhammed Deif'i örnek gösterdiler

Soykırımcı İsrail'den alçak tehdit! Marwan Issa ve Muhammed Deif'i örnek gösterdiler

Terör devleti İsrail Gazze Şeridi'nde işlediği soykırım suçuna ciddi bir tepki almayınca tehditlerinin dozunu artırıyor. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant işgal altındaki Netzarim Kavşağı'nda yaptığı açıklamada, “Muhammed Sinvar'a ve Yahya Sinvar'a (Hamas lideri) ulaşacağız. Aksini düşünenler Marwan Issa ve Muhammed Deif'e baksın” dedi.  

Dünya

08.09.2024, 19:11

Düyanın gözleri önünde Gazze Şeridi, Batı Şeria, Suriye ve Lübnan'da terör estiren terör devleti İsrail, şimdi de Hamas liderlerini tehdit ediyor. 

Terör devletinin Gazze Şeridi'nde işlediği her bir katliamda doğrudan payı bulunan soykırımcı İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde işgal altındaki Netzarim Kavşağı'nı ziyaret etti. 

Lapid'den soykırım ortakları Netanyahu ve Ben-Gvir'e sert tepki! 'Terör destekçileriyle el sıkışmam' Lapid'den soykırım ortakları Netanyahu ve Ben-Gvir'e sert tepki! 'Terör destekçileriyle... Haberi Görüntüle

"MUHAMMED SİNVAR'A VE YAHYA SİNVAR'A ULAŞACAĞIZ"

Gazze Şeridi'nde işgal edilen bölgeyi ziyaret ederek dünyaya ve Hamas'a gözdağı veren terör devletinin savunma bakanı burada da tehditlerini sürdürdü. İsrail askerleri ile bir araya gelen Gallant burada yaptığı açıklamada, Hamas lideri Yahya Sinwar'a tehdit edici bir mesaj gönderdi. Gallant, "Muhammed Sinvar'a ve Yahya Sinvar'a ulaşacağız. Aksini düşünenler Marwan Issa ve Muhammed Deif'e baksın. Onlar da dokunulmaz olduklarını düşünüyorlardı. Bugün bizimle değiller, hata yaptılar. Sinwar da hata yapacak ve biz görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

İran'ın başkenti Tahran'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi şehit eden terör devleti İsrail, Hamas'ın üç numaralı askeri yetkilisi Marwan Issa'nın mart ayında, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları'nın lideri Muhammed Deif'in ise temmuz ayında öldürüldüğünü iddia etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading