Soykırımcı trol Katz, yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı: Sinvar'ın naaşı üzerinden hadsiz paylaşım

Soykırımcı trol Katz, yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı: Sinvar'ın naaşı üzerinden hadsiz paylaşım

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz sosyal medya hesabı üzerinden yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Şehit lider Sinvar'ın naaşı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Katz, "Erdoğan tecavüzcü ve katil arkadaşın Sinvar'ı geri al" ifadelerini kullandı.

Dünya

18.10.2024, 17:52

Daha önce birçok kez Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında hadsiz paylaşımlarda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz bir kez daha sınır aştı. 

Hizbullah'ın roket yağmuru İsrail medyasını dumura uğrattı: Daha önce böylesini görmedik Hizbullah'ın roket yağmuru İsrail medyasını dumura uğrattı: Daha önce böylesini... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN GEL ARKADAŞINI AL"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Katz, Hamas'ın şehit lideri Sinvar'ın naaşını paylaştığı fotoğrafın üzerine, "Erdoğan tecavüzcü ve katil arkadaşın Sinvar'ı geri al" notunu düştü. 

Tek başına kahraman gibi savaşarak son nefesini veren şehit lider Sinvar'ın fotoğrafı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran Siyonistlerin trol bakanı Katz daha önce de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı etiletlediği paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etmişti. 

Elektriksiz 4 yıl geçirdiler! Koskoca mahallede bu sıkıntı hala devam ediyor Elektriksiz 4 yıl geçirdiler! Koskoca mahallede bu sıkıntı hala devam... Haberi Görüntüle

BU İLK TERBİYESİZLİĞİ DEĞİL

Katil İsrail Bakanı Katz daha önce de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı yeni paylaşımında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanısıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları ile Ankara Büyük Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da etkiletleyerek, Türkiye'nin o dönem uyguladığı Instagram'a erişim engelini üzerinden;

"57 milyon Türk instagram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel instagram hesabından erişim gerçekleştiriyorsun" ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşımında, "Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

5

1

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading