Yandex Metrica

Soykırımda insanlık sınırı aşıldı! İsrail'in yaralı sivile uyguladığı işkence kan dondurdu!

İsrail'in Gazze'ye yaşattığı insanlık dramı 7 Ekim'den bu yana devam ediyor. Binlercesi saldırılar sonucu şehit olurken geride kalanlar ise insanlık dışı işkencelere maruz kalıyor. Son olarak İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da akılalmaz bir vahşete imza attı. Yaralı bir sivili zırhlı araca bağlayıp gezdirilen görüntü izleyenleri dehşete düşürdü. 

Dünya

23.06.2024, 13:33

İsrail güçlerinin, zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze Şeridi'nde alıkoyduğu Filistinliler, tüm dünyanın gözleri önünde şiddetli darp, işkence ve kötü muameleye maruz kalmaya devam ediyor. İnsanlık sınırlarını çoktan aşan İsrail ne kadar zalim olabileceğini bir kez daha gösterdi. Soykırımcı rejimin yaralı bir sivili zırhlı araca bağlayıp gezdiren İsrail ordusunun o görüntüleri infial yarattı.

İsrai, aylardır Gazze'de devam ettirdiği soykırımda 32 binden fazla insan hayatını kaybetmişken, hayatta kalanlarda insan dışı muamele görüyor.

Teknolojinin bir mucizesi daha! Ölü atalarınızla konuşabilmek mümkün oluyor! Teknolojinin bir mucizesi daha! Ölü atalarınızla konuşabilmek mümkün oluyor! Haberi Görüntüle

SİVİLLERİ CANLI KALKAN YAPTILAR

Batı Şeria'da yürüttüğü baskınlarda kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. Cenin'den çekilen İsrail kuvvetlerinin, o anlarda bir sivili canlı kalkan olarak kullandığı ortaya çıktı.

Mbappe'den Fransızlara seçim çağrısı: Onlara oy vermeyin Mbappe'den Fransızlara seçim çağrısı: Onlara oy vermeyin Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER İNFİALE YOL AÇTI 

Al Jazeera, İsrail ordusunun Cenin baskınında yaraladıkları bir sivili, İsrail zırhlı aracına bağlandığını gösteren bir kayıt yayınladı.

Marge Simpson'a tıpatıp benzeyen 3.500 yıllık lahit! Dünyayı şoke eden buluş! Marge Simpson'a tıpatıp benzeyen 3.500 yıllık lahit! Dünyayı şoke eden... Haberi Görüntüle

KANLAR İÇİNDEKİ SİVİLİ ZIRHLI ARACA BAĞLADILAR 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir İsrail zırhlı aracının ambulansların yanından geçerken kaportasına bağlı yaralı bir Filistinliyi canlı kalkan olarak kullandığı görüldü.

Ağır yaralı olduğu görülen sivilin kanlar içindeki görüntüsü infial yarattı. Büyük bir kan kaybı yaşadığı belli olan sivilin akıbeti ise bilinmiyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading