Soykırımdan dönen İsrail askerleri delirdi: Bir bir intihar etmeye başladılar!

Dünya tarihinin en vahşi, en barbar soykırımını gerçekleştiren İsrail'in acımasız katliamları kendi askerlerinin ruh sağlığını bile bozdu. Öyle ki soykırımdan dönen İsrail askerleri tek tek intihar etmeye başladı.

Dünya

23.10.2024, 15:55

1 yılı aşkın Gazze'de kadın, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeden soykırım yapan İsrail, Ortaçağ'da bile örneğine az rastlanacak barbarlıkla saldırılar düzenliyor. Kundaktaki bebekten anne karnındaki cenine bile acımayan İsrail'in vahşet dolu katliamları kendi askerlerini bile bunalıma soktu. 

Türkiye'ye Eurofighter şantajı yapmışlardı: Almanların çok güvendiği Leopard hurdaya döndü! Türkiye'ye Eurofighter şantajı yapmışlardı: Almanların çok güvendiği Leopard hurdaya döndü! Haberi Görüntüle

BİR BİR İNTİHAR EDİYORLAR

Gazze'deki soykırım sonraki cepheden bambaşka biri olarak geri dönen İsrailli yeden subayın ailesini verdiği demeçte, "Orada tanık olduğu şeyler onun ruhsal sağlığını bozdu. Altı ay boyunca travma sonrası stres bozukluğu ile mücadele etti. Yeniden görevlendirilmeden önce kendi canına kıydı." ifadelerini kullandı.

Gazze'den çıktı ama Gazze ondan çıkamadı diyen İsrail askerinin annesi, "Orada yaşadığı travma onun ölümüne neden oldu" ifadelerini kullandı.

Siyonist soykırımının İsrail askerleri üzerinde yaşattığı travma birçok askerin delirmesine, intihar etmesine sebep oldu. PTSD veya ruhsal hastalıklardan muzdarip binlerce asker tedavi görmeye devam ediyor. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) resmi bir rakam vermediği için kaçının kendi canına kıydığı belirsiz.

Ukrayna'nın finansmanı Rusya'dan! AB ülkeleri 35 milyar avro kredide anlaştı Ukrayna'nın finansmanı Rusya'dan! AB ülkeleri 35 milyar avro kredide anlaştı Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARIMIZA ÖLDÜRMEYİ ÖĞRETİYORUZ"

Gazze Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü savaşta bir yıl sonra 42 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler ise ölenlerin çoğunun kadın ve çocuk olduğunu bildirdi.

Çoğunluğu kadın ve çocuk olan 42 bin kişinin ölümüne sebep olan İsrail askerleri Siyonist rejimin Lübnan planı öncesi korkularını, "Birçoğumuz Lübnan'daki bir savaşa tekrar askere alınmaktan çok korkuyoruz, birçoğumuz şu anda hükümete güvenmiyoruz." sözleri ile duyurdu.

Hayatının büyük bir bölümünde sivil olarak yaşamış ve bir İsrail inşaat şirketinde yönetici olarak çalışmış Jenny ise, "Birçok insanın öldüğünü gördük. Çocuklarımıza öldürmeyi öğretiyoruz. Bu yaptığımız akılalmaz bir şey" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading