Soykırımın ardındaki korkunç gerçek! 'Hannibal Protokolü' üç ayrı yerde uygulanmış

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail ordusunun 7 Ekim saldırıları sırasında İsrailli esirleri de öldürmeyi öngören "Hannibal Protokolü"nü İsrail ordusu noktaları ve Gazze sınırında uyguladığı ortaya çıktı.

Dünya

08.07.2024, 12:14

Terör devleti İsrail'in 9 ay önce Gazze'de başlattığı soykırım acımasızca devam ederken İsrail medyası korkunç gerçeği ifşa etti.

Ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan Başbakan Binyamin Netanyahu'nun katil askerlerinin Hannibal Protokolü (Kendinden olanı öldürme stratejisi) olarak bilinen doktrini uygulattığı ortaya çıktı.

İsrail'in yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan Haaretz'ın elde ettiği belge ve ordu yetkililerinin açıklamalarına dayandırdığı haberinde İsrail ordusu 7 Ekim’de esir siviller ve askerleri hedef aldı.

İki ülke güçlerini birleştirdi: 2500 adet yenilenmiş tank sahaya inecek! Leopard'a rakip olacak İki ülke güçlerini birleştirdi: 2500 adet yenilenmiş tank sahaya inecek!... Haberi Görüntüle

''GAZZE'YE TEK BİR ARAÇ BİLE DÖNMEYECEK''

İsrail ordusu iletişim ağında 7 Ekim günü saat 11.22’de “Gazze’ye tek bir aracın bile dönemeyeceği” emri verildi. Üst düzey bir ordu yetkilisi de konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Hannibal Protokolü"nün uygulandığını doğrularken “Kabuslarımızda bile böylesine bir saldırı için planımız yoktu. 7 Ekim’de kaç kişinin kaçırıldığı ve İsrail ordu güçlerinin nerede olduğu hakkında kimsenin fikri yoktu. Doğrulanmış herhangi bir bilgi olmadan alınan kararlarla çılgın bir histeri vardı." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Beyrut'ta peş peşe patlama: Katil İsrail bir kez daha hava saldırısı düzenlendi Son dakika: Beyrut'ta peş peşe patlama: Katil İsrail bir kez... Haberi Görüntüle

3 YERDE HANNİBAL PROTOKOLÜ UYGULANMIŞ

Erez (Beyt Hanun) Sınır Kapısı'nda 7 Ekim sabahında İsrailli askerlerin kaçırıldığının bildirilmesi üzerine defalarca insansız hava aracıyla sınır geçişine ve askeri noktaya saldırı yapılması talimatı verildi.

Gazetenin iddiasına göre; 7 Ekim sabahı “Hannibal Protokolü” Reim ve Nahal Oz askeri noktasında da yaşandı. Adının açıklanmaması koşuluyla gazeteye konuşan İsrail ordusundan üst düzey bir yetkili ise şun ları kaydetti;

“Böyle bir kararı alanlar, bölgedeki askerlerimizin vurulabileceğini biliyordu.” 

İki ülke arasında harita yeniden çizilecek: Buzulların erimesi sınırları değiştidi! İki ülke arasında harita yeniden çizilecek: Buzulların erimesi sınırları değiştidi! Haberi Görüntüle

HAVAN TOPU SALDIRISI EMRİ VERİLDİ

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail ordusu askeri noktalarda “Hannibal Protokolü” uygulanması emrinin yanı sıra bölgedeki İsrail askerleri ve esirler hakkında tam bir bilgi olmaksızın Gazze Şeridi’ne doğru havan topu saldırısı emri de verdi.

İsrail Ordu Sözcüsü Hagari havaalanını işaret etti: 'Kimse uçak indiremeyecek' İsrail Ordu Sözcüsü Hagari havaalanını işaret etti: 'Kimse uçak indiremeyecek' Haberi Görüntüle

''PROKOLÜ HERKES BİLİYORDU''

Yine aynı gazeteye konuşan ancak isminin yayınlanmasını istemeyen İsrail ordusundan bir kaynak ise 7 Ekim sabahı Gazze’ye giden araçlarda İsrailli esirlerin olabileceğinin bilindiğini belirtti. İsrail ordusundaki kaynak “Net bir talimat olduğunu söyleyemem ama hiçbir aracın Gazze’ye dönmesine izin vermemenin ne demek olduğunu (Hannibal Protokolü) herkes biliyordu.” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading