Suikast girişimi bir uyarı mıydı? Nancy Pelosi'nin 'Trump durdurulmalı' sözleri tekrar gündemde!

Suikast girişimi bir uyarı mıydı? Nancy Pelosi'nin 'Trump durdurulmalı' sözleri tekrar gündemde!

ABD başkan adayı Donald Trump' yapılan suikast girişiminin ardından eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin yaptığı bir konuşma yeniden gündeme geldi. Pelosi, ABD başkan adayı Donald Trump hakkında "O durdurulmalı. O başkan olamaz" ifadelerini kullanmıştı.

Dünya

14.07.2024, 18:13

ABD başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'da düzenlediği bir miting sırasında silahlı saldırıya uğradı. Dünya gündemine oturan bu olay çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi. Bu saldırının Trump'a uyarı niteliğinde olduğu düşünülüyor. İşte detaylar...

ABD Başkanı Biden'dan misillemeye misilleme açıklaması: 'Bugün hiçbir şey olmayacak' ABD Başkanı Biden'dan misillemeye misilleme açıklaması: 'Bugün hiçbir şey olmayacak' Haberi Görüntüle

'TRUMP DURDURULMALI'

ABD başkan adayı Donald Trump'a yapılan suikast girişiminin ardından Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin yaptığı bir konuşma yeniden gündeme geldi. 

Nancy Pelosi, birkaç gün önce ABD başkan adayı Donald Trump hakkında "O durdurulmalı. O başkan olamaz" ifadelerini kullanmıştı. Bu saldırının ABD derin devleti tarafından Trump'a uyarı niteliğinde olduğu düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading