Yandex Metrica

Suudi Arabistan tanıtım videosu şaşkınlık yarattı! Prens Selman'ın reformu sonrası mankenlerin kıyafeti dikkat çekti!

Suudi Arabistan tanıtım videosu şaşkınlık yarattı! Prens Selman'ın reformu sonrası mankenlerin kıyafeti dikkat çekti!

SuudiArabistan Veliaht Prensi Selman ülkeyi radikal İslam'dan lılımlı İslam'a geçmesi için hazırlamış olduğu yeniliklere bir yenisini daha ekledi. Suudi Arabistan tanıtım filminde rol alan modellerin giyimi dikkatlerde kaçmazken Ilımlı İslam'a geçiş hızlandı.

Dünya

15.09.2024, 12:20

Suudi Arabistan'da yakın zamanda Veliaht Prens Selman bir dizi yeniliğe imza attı. Radikal İslam'dan ılımlı İslam'a geçiş yapmaya başlayan Suudi Arabsitan kadınların özgürlüğüne yönelik yapılan yenilikler tüm dünyayı şaşırtmaya devam ediyor.

İşareti yanlış anlayıp katlettiler! Aile fotoğrafında verdikleri poz sonları oldu! İşareti yanlış anlayıp katlettiler! Aile fotoğrafında verdikleri poz sonları oldu! Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN TANITIM FİLMİ OLAY OLDU

Veliaht Prens Selman, kadın istihdamı, mayo defileleri ve kadınların özgürce istediklerini yapabilmeleri için yaptıkları yeniliklere bir yenisini daha ekledi.

Suudi Arabistan'ın tanıtımı için hazırlanan 'Visit Saudi' tanıtım videosu sosyal medyada dikkat çekti. Kadın mankenlerin kısa kollu, dar kıyafetler ve mayolarıyla çekilen Suudi Arabistan tanıtım videosu şaşkınlık yarattı.

Miçotakis'ten Türkiye mesajı: Güç dengelerine değindi: Karmaşık ilişkiler bizi zorunda bırakıyor Miçotakis'ten Türkiye mesajı: Güç dengelerine değindi: Karmaşık ilişkiler bizi zorunda... Haberi Görüntüle

ILIMLI İSLAM'A GEÇİŞ HIZLANDI

Prens Selman'ın ülkesine yabancı yatırımcıyı çekmek adına son yıllarda bir dizi reform hazırladı. Ülke genelinde yapılan reform kapsamında kadınlar artık araba kullanabiliyor, yurt dışına erkeklerinin izni olmadan seyahat edebilecek düzenlemeleri uygulamaya sokmuştu.

Kamuya açık alanlarda haremlik- selamlık uygulaması yumuşatılmış, kadınların abaya giyme zorunluluğu kaldırılmıştı. 

Ülkede alkol satışlarına da izin verilmeye başlamışken, mayolu modellerin defilesi de dünya basınında geniş yankı bulmuştu. 

Kral Selman'ın 2030 vizyonu kapsamında hazırlanan reformların ekonomide artış sağlamasını amaçlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading