Yandex Metrica

Sitede Ara

Takipçilerini kandırdı insan kaçakçılığına kurban etti! İnstagram fenomeninin akılamaz planı suya düştü!

Takipçilerini kandırdı insan kaçakçılığına kurban etti! İnstagram fenomeninin akılamaz planı suya düştü!

Sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden sağlıklı yaşam içerikleri üreten Kat Torres takipçilerini kadnırarak evindeköleolarak kullandığı ve insan ticaretinde kullanığı ortaya çıktı. ünlü isimlerle partilere giden birçok dergi kapağınd modellik yapan fenomen, Brezilyalı iki genç kadını alı koyduktan sonra gerçekler ortaya çıktı. 

Dünya

16.07.2024, 11:48

Brezilya'da bir barakada yaşayan ve yoksul hayatından sosyal medya fenomeni olarak kurtulan Kat Torres, sağlıklı yaşam içerikleri üreterek instagram fenomenine dönüştü. Paylaşımlarıyla yüzbinlerce takipçi kazanan ünlü fenomen birçok Hollywood yıldızı ile bir araya gelerek partiler katıldı, dünyaca ünlü büyük dergilerde modellik yaptı. 

Rusya'da cezaevinde isyan çıktı! Ölü ve kayıplar var Rusya'da cezaevinde isyan çıktı! Ölü ve kayıplar var Haberi Görüntüle

TAKİPÇİLERİNİ KADNIRARAK TUZAĞA DÜŞÜRDÜ

Ünlü fenomen sıfırdan başlayarak hayatında nasıl büyük bir zenginliğe ulaştığını ise yaşam koçluğu ile anlattı. 

Brezilyalı genç fenomenin takipçilerini kandırarak insan kaçakçılığı ve kölelik tuzağına düşürdüğü öğrenildi. Ünlü fenomen Torres'in insan ticareti ve köleleştirme suçundan 8 yıl hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 

GKRY'de neler oluyor? İngiltere ve ABD'den Kıbrıs'a yığınak! 1000’den fazla komando Ağrotur'a iniş yaptı GKRY'de neler oluyor? İngiltere ve ABD'den Kıbrıs'a yığınak! 1000’den fazla... Haberi Görüntüle

KENDİNİ CADI İLAN ETTİ

Ayrıca ünlü fenomenin kendini cadı ilan ettiği, ruhani liderlerle işbriliği yaparak kurbanlarının ve kendisinin evde ücretsiz çalışmalarına ikna ettiğini ifade etti. 

Eylül 2022 yılında iki genç kadının kayıp olduğu FBI'nın olaya el atarak kayıp kadınların araştırılmasına destek verdiği öğrenildi. Ünlü femomenin sosyal medyadaki ihtişamlı ve gösterişli hayatının gerçek tarafında ise mağdurları olduğu ve zorla alıkoyarak cinsel istismara maruz bıraktığı iddia edildi. 

Türkiye ticareti kesmişti: İsrail'de sebze meyve fiyatları fırladı Türkiye ticareti kesmişti: İsrail'de sebze meyve fiyatları fırladı Haberi Görüntüle

HOLLYWOOD YILDIZLARIYLA PARTİYE KATILDI

Torres'in kurbanlarından olan Ana ise verdiği röportajda, "Dergilerin kapaklarındaydı. Leonardo DiCaprio gibi ünlü kişilerle birlikte görüldü. Gördüğüm her şey inandırıcıydı" dedi.

Sosyal medya hesabında paylaştığı gibi ihtişamlı bir hayata sahip olmadığı, temizlik, yemke pişirme ve lüks eşyalarının olmadığını belirten Ana, genç fenomen Torres'in kedi idrarıyla kaplı bir kanepe üzerinde uyuduğu öğrenildi. Ana verdiği röportajda, "Şimdi görüyorum ki beni köle olarak kullanıyordu... Bundan bir tatmin duyuyordu" dedi.

Soruşturmada başka bir fenomen Desirre Freitas isimli bir kurban da Torres'in yanında birbirleriyle konuşmanın yasak olduğunu, tuvalete girmek için izin istedikleri ve seks işçisi olmaya ikna etmeye çalışıldıklarını açıkladı. 

20'den fazla kadını mağdur eden Torres Brezilya hapishanesinde verdiği bir röportajında hiçbir zaman kimseyi zorlamadığını açıkladı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading