Yandex Metrica

Tanımlanamayan İHA! Gizemli dron 20 metre yükseklikte uçtu: Kimse ne olduğunu anlayamadı!

Tanımlanamayan İHA! Gizemli dron 20 metre yükseklikte uçtu: Kimse ne olduğunu anlayamadı!

Tanımlanamayan yeni drone, 20-30 metre gibi çok alçak bir yükseklikte uçtu ve resmi duyurularda "tanımlanamayan tip İHA" olarak anıldı.

Dünya

21.07.2024, 16:38

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın resmi raporunda, 20 Temmuz gecesi Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmak için sadece Şehid-136 füzeleri ve insansız hava araçlarını değil aynı zamanda tanımlanamayan yeni tip bir insansız hava aracını kullandığı belirtildi. 

Soykırımcı İsrail ordusu kana doymuyor: 'Lübnan'da soykırım yapın' emri verildi Soykırımcı İsrail ordusu kana doymuyor: 'Lübnan'da soykırım yapın' emri verildi Haberi Görüntüle

20 METRE YÜKSEKLİKTE UÇTU

İtfaiye ekipleri, uçaksavar füze birlikleri ve elektronik harp birliklerinin katılımıyla 16 İHA'dan 13'ü ve kimliği belirlenemeyen 1 İHA düşürüldü.

Daha sonra insansız hava aracı enkazının ilk görüntüsü internette ortaya çıktı ve bu onun gerçekten de Shahed-136'dan çok farklı olduğunu gösterdi. Ayrıca 20-30 metre gibi son derece alçak bir yükseklikte uçtuğunun belirtilmesi, bunun muhtemelen bir kamikaze İHA'sı olduğunu kuvvetle akla getiriyor.

Bilim adamlarından büyük keşif! Dünyanın yarısı büyüklüğüne dev göl keşfedildi! Bilim adamlarından büyük keşif! Dünyanın yarısı büyüklüğüne dev göl keşfedildi! Haberi Görüntüle

DRON KALINTILARI İNCELENİYOR

Ayrıca Defense Express'e göre kanat açıklığı 4 metrenin üzerinde, seren kanatlı, itici pervaneli ve kare profilli gövdeye sahip bir İHA olduğu görülüyor.

Her halükarda, bu dronun kalıntıları şu anda inceleniyor, bu da onun yeteneklerinin, özelliklerinin, ayrıca monte edildiği üretici ve bileşenlerin yakın gelecekte tanımlanacağı anlamına geliyor.

Dost ateşi pahalıya patladı: F-16 faturası komuta kesildi! Batı'dan yalvar yakar alınan jet uçağını düşürmüşlerdi! Dost ateşi pahalıya patladı: F-16 faturası komuta kesildi! Batı'dan yalvar... Haberi Görüntüle

KEŞİF UÇAĞINA BENZİYOR

Uçan nesnenin tasarımı Rus ZALA 421-20 dronlarına benziyor. Ancak rapora göre ZALA'lar genellikle bu kadar düşük irtifada uçmayan keşif dronları.

Hem Rusya hem de Ukrayna savaşta defalarca insansız hava araçlarını kullanıyor. Rusya düzenli olarak Ukrayna şehirlerine insansız hava araçları ve seyir füzeleriyle saldırıyor. Enerji altyapısının yanı sıra konut binaları da defalarca darbe alıyor.

Ukrayna, kendi geliştirdiği çeşitli insansız hava araçlarıyla Rusya'daki çok çeşitli hedeflere saldırıyor. Rafinerilerin yanı sıra son zamanlarda Kırım'daki veya Rusya'nın hinterlandındaki Rus Hava Kuvvetleri hava alanlarına da odaklanılıyor. Bunlar genellikle Ukrayna'nın kullanabileceği silahların ulaşamayacağı yerlerdedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading