Yandex Metrica

Tatil cenneti cehenneme döndü! Alevler kilometrelerce uzaktan görülebiliyor: Bölgedeki tüm oteller boşaltıldı

Tatil cenneti cehenneme döndü! Alevler kilometrelerce uzaktan görülebiliyor: Bölgedeki tüm oteller boşaltıldı

Tatil cenneti Hırvatistan'da kızıl kabus paniği! Tüm bölgeyi saran alevler metrelerce yükseğe çıktı, siyah dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü. 150'den fazla itfaiye ekibi yangınla mücadelesini sürdürüyor.

Dünya

28.08.2024, 18:41

Split yakınlarında bulunan Žrnovnica kasabasında çıkan orman yangını tüm bölgeyi etkisi altına aldı. 150'den fazla itfaiyeci alevlerle olan mücadelesine devam ediyor. 

Turistlerin bulunduğu bazı ev ve oteller boşaltıldı. Hırvatistan'da şiddetli rüzgar yangının söndürülmesini zorlaştırdı. 

Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı Haberi Görüntüle

640 HEKTAR ALAN YANDI

İtfaiyecilerin zor bir gece geçirdiğini söyleyen İtfaiye Başkomutanı Slavko Tucaković, "Ancak evler savunuldu ve yangın Podstrana yerleşim bölgesine yayılmadı." dedi.

Cephe çok uzun ve hala yerde 80 araçla 250 itfaiyeci var diyen Tucaković, "Bunları yeniden dağıttık ve yeni güçler geldi.” Yaklaşık 640 hektarlık alan yandı. İtfaiye uçakları da kullanıldı." ifadelerini kullandı.

Senegal'in Türkiye'deki şerefi! MSÜ'den mezun olan Nogaye Beye ülkesinde gururlandırıldı Senegal'in Türkiye'deki şerefi! MSÜ'den mezun olan Nogaye Beye ülkesinde gururlandırıldı Haberi Görüntüle

YANGIN NEDEN ÇIKTI?

İtfaiye, Hırvatistan'daki yangının yıldırım çarpmasından kaynaklandığını varsayıyor. Polis ve itfaiye uzmanları hala bunu kontrol ediyor. Žrnovnica ile Srinjin arasındaki yol ve Žrnovnica'dan Donje Sitno'ya giden yol geçici olarak kapatıldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading