Yandex Metrica

Tatile gelen turistler ortadan kayboluyor! Son 6 ayda 11 Avrupalı turist gizemli şekilde kayıplara karıştı!

Tatile gelen turistler ortadan kayboluyor! Son 6 ayda 11 Avrupalı turist gizemli şekilde kayıplara karıştı!

İspanya'nın Tenerife Adası'nda tatile giden turistler son 6 ayda gizemli bir şekilde kaybolmaya başladı. 11 kişinin kaybolduğu adada son olarak 19 yaşındaki Jay Slater'ın kaybolduğu öğrenildi. 

Dünya

09.07.2024, 17:10

İspanya'nın her yıl Avrupalılar tarafından en çok tercih edilen tatil mekanlarından olan Tenerife adasına bu yılda büyük ilgi vardı. Ancak adada akıl almaz bir şekilde son 6 ayda 11 kişi gizzemli bir şekilde ortadan kaybolması Avrupa'yı ayağa kaldırdı. 

Gizli yürütülen hayalet İHA deşifre oldu: Çok verimli, çok sessiz! Gizli yürütülen hayalet İHA deşifre oldu: Çok verimli, çok sessiz! Haberi Görüntüle

19 YAŞINDAKİ JAY GİZEMLİ ŞEKİLDE KAYBOLDU

Son olarak 3 hafta önce 19 yaşındaki Jay Slater, Tenerife adasına gttiği tatilde kayboldu. Gencin 17 Haziran'dan beri görülmediği, gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından arama ve kurtarma ekiplerinin bölgeyi hasas burunlu köpeklerle taradıkları, insansız hava araçları ve herlikopter ile iz sürmeye çalıştıkları öğrenildi. 

13 gün boyunca gençten haber almaya çalşıan yetkililer Slater'in telefon sinyalinin 30 Haziran'da Masca Vadisi'nde sonlandığı bilgisine ulaştı. 

İnternette yer alan kullanıcılar ise gencin kaybolmasına ilişkin birçok teori ortaya attıkları ve Tenerife 'de yaşayan ailsi internette yayılan bilgiler kınadıkları öğrenildi. Son 6 ayda kaybolan 11 kişinin arasına katıldı. 

Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50 gemiyle geçit töreni yapacak Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50... Haberi Görüntüle

ANNE VE OĞLU KAYIPLARA KARIŞTI

Son 6 ayda kaybolan çocuklara ilişkin ise 27 yaşındali Mariel Gonzalez Gutierrez isimli Mksikalı kadın ve iki yaşındaki oğlu Cobos Gonzales 21 Mart günü kayboldu. 

27 Mart'ta ise 28 yaşındali Natalia ve oğlu'da kaybolanlar arasına dahil oldu.

Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi üç saatte 100.000 sattı Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi... Haberi Görüntüle

YAŞLI KADININ TRAJİK ÖLÜMÜ

Yerel bir gazete de yer alan bilgiye göre ise 66 yaşındaki Marc ve eşi Laura Gaston'un Arico yakınlarında cesetleri bulunmuş, kadının başına torba geçirlidği, bir eli ve iki bacağı olmadığı öğrenildi. 

İrlandalı 28 yaşndaki futbolcu Ryan Cooney'de Tenerife adasına tatile gittiği soyulduktan sonr kaybolduğu ortaya çıktı. 

Bakü'de bağımsızlık kongresi! Fransız sömürgesinden kurtulmak isteyen ülkeler Azerbaycan'da buluşuyor Bakü'de bağımsızlık kongresi! Fransız sömürgesinden kurtulmak isteyen ülkeler Azerbaycan'da buluşuyor Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCU ÇETELERİNDEN ŞÜPHELENİLİYOR

Avurpalılar ve kayıp ailelerin yakınları ise Tenerife'de uyuşturucu satıcıları ve uyuşturucu ticaretinin kontorl için İtalyan mafyalarının olduğu, İngiliz ve İtayan suç çetelerinin birbirlerine üstünlük mücadelesi verdikleri iddia edildi. 

Aralık ayında 8 mafya üyesine operasyon düzenlenmiş, 950 kg saf kokaini 12 bin Euro ve bazı silahlar el geçirildiği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading