Yandex Metrica

Taylor Swift ABD seçimlerinde rengini belli etti! Hangi adayı destekleyeceğini açıkladı!

Taylor Swift ABD seçimlerinde rengini belli etti! Hangi adayı destekleyeceğini açıkladı!

Amerikalı dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, 5 Kasım 2024tarihinde düzenlenecek seçimlerde adayını belirledi. Ünlü şarkıcı Demokratların adayı Kamala Harris'i desteklediğini duyurdu.

Dünya

11.09.2024, 11:37

Dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı verdiği konserlerle dünya çapında büyük bir üne kavuşurken kariyerive özel hayatı gündemden düşmüyor. Swift, bu kez ise seçimlerde kimi destekleyeceğini açıklamasından sonra gündem oldu. Swift, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ile Kamala Harris'in ilk canlı yayın tartışmasının ardından Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

Son dakika... Afrin'in güneyinde PKK'dan sızma girişimi! SMO karşılık verdi, TSK topçu birlikleriyle vuruyor Son dakika... Afrin'in güneyinde PKK'dan sızma girişimi! SMO karşılık verdi,... Haberi Görüntüle

KAMAL HARRİS'İ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Ünlü şarkıcı ABD Başkanı seçiminde oyunu Kamala Harris ve yardımcısı olarak aday gösterdiği Tim Walz'den yana kullanacağını ifade eden ederek, Harris'in "mücadelesinden yana olduğunu" belirtti.

Swift, "Bu ülkede kaosla değil sükunetle yönetilirsek çok daha fazlasını başarabileceğimize inanıyorum." ifadesini kullandı.

Mega-tsunami şoku! 90 saniyede bir beşik gibi sallandı: 9 gün durmadan devam eden sarsıntının gizemi çözüldü Mega-tsunami şoku! 90 saniyede bir beşik gibi sallandı: 9 gün... Haberi Görüntüle

TRUMP'IN YARDIMCISINDAN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Harris'i desteklediğini kamuoyuyla paylaşma kararı aldığını belirten Swift, yapay zekanın tehlikelerine işaret etti. Öte yandan Swift'in kedisiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşarak Harris'e desteğini duyurması, Trump'ın başkan yardımcısı adayı James David Vance'in "Bu ülkeyi çocuğu olmayan kedi sahibi kadınlar yönetiyor." ifadelerine gönderme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading