Yandex Metrica

Sitede Ara

Temiz su yok, gıda yok! Gazze'de yaşam her gün kötüleşiyor!

Temiz su yok, gıda yok! Gazze'de yaşam her gün kötüleşiyor!

İsrail'in 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren devam eden şiddetli saldırıları ve altyapıyı hedef alması nedeniyle yüzbinlerce Filistinli, güvenli içme suyu sağlama konusunda büyük sıkıntı yaşıyor.  

Dünya

28.07.2024, 20:53

9 aydır Gazze topraklarına yönelik saldırı yapan İsrail, onbinlerce masum Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Gazze'de binlerce masumu öldüren, yaralayan ve gözaltına alan İsrail, gelen tepkilere rağmen durmak bilmiyor.

Gazze'yi adeta açık hava hapishanesine çeviren ve yardımların ulaşmasını engelleyen İsrail, şehrin altyapısını hedef almaya devam ediyor.

İlk ölüm gerçekleşti! Tedavisi olmayan ölümcül virüs için alarm verildi! İlk ölüm gerçekleşti! Tedavisi olmayan ölümcül virüs için alarm verildi! Haberi Görüntüle

FİLİSTİNLİLER TEMİZ SUYA ULAŞAMIYOR

İsrail'in şiddetli saldırıları nedeniyle yüzbinlerce Filistinli temiz suya ulaşım sağlayamıyor. Gazze Şeridi'nin bazı bölgelerinde ise gelen temiz su için uzun kuyruklar oluşuyor.

Gazze'den gelen uzun su kuyruklarının fotoğrafları, Gazze'de yaşanan acı dramı gözler önüne seriyor.

Amerikan garnizonu Yunanistan'a şok: Türkiye Makedonya'ya silah sevk ediyor Amerikan garnizonu Yunanistan'a şok: Türkiye Makedonya'ya silah sevk ediyor Haberi Görüntüle

GUDA, SU, İLAÇ VE YAKIT KITLIĞI...

Siyonist İsrail'in 7 Ekim tarihinden itibaren aralıksız sürdürdüğü şiddetli saldırılar ve sınır kapılarını kapalı tutması sebebiyle Gazze Şeridi'nde çok ciddi gıda, su, ilaç ve yakıt kıtlığı yaşanıyor.

Siyonist ordusu su kuyularını ve alt yapılarını 'Kasıtlı' olarak hedef alarak Gazze kenti ile kuzey bölgelerdeki insanları susuzluğa mahkum etmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading