Terör devleti İsrail yine Gazze'yi vurdu: Ölü ve yaralılar var

Terör devleti İsrail yine Gazze'yi vurdu: Ölü ve yaralılar var

Katil İsrail'in Gazze Şeridi'nin farklı yerlerinde 3 eve düzenlediği hava saldırılarında 5 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Dünya

29.09.2024, 22:46

Batılı ülkelerinden aldığı destekle Ortadoğu'da terör estiren ve soykırıma devam eden İsrail, Lübnan'daki saldırılarını sürdürdüğü sıralarda Gazze'yi bir kez daha vurdu. Terör devletinin saldırılarında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. 

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları, Gazze şehrinin merkezinde 1, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda da 2 eve hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda 5 kişi yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Son dakika... İsrail medyasından önemli iddia: 'Vurulan merkez karargahta Hizbullah lideri Hasan Nasrallah da vardı' Son dakika... İsrail medyasından önemli iddia: 'Vurulan merkez karargahta Hizbullah... Haberi Görüntüle

ÖLÜ SAYISI 41 BİNİ AŞTI

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından dün yapılan açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 795'i çocuk, 11 bin 378'i kadın olmak üzere 41 bin 586 Filistinlinin hayatını kaybettiğini, 96 bin 210 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading