Sitede Ara

Terör devleti İsrail'den Beyrut'a hava saldırısı: Son 24 saatte 137 kez vuruldu

Terör devleti İsrail'den Beyrut'a hava saldırısı: Son 24 saatte 137 kez vuruldu

Katil İsrail ordusunun Lübnan'a yönelik saldırılarını sürdürüyor. Beyrut'a düzenlenen hava saldırısı anbean canlı yayında kaydedildi. İsrail'in son 24 saatte düzenlediği 137 hava saldırısında 36 kişinin öldüğü, 150 kişinin yaralandığı bildirildi.  

Dünya

09.10.2024, 00:53

Terör devleti İsrail'in Gazze Şeridi ve Lübnan'a yönelik saldırıları durmaksızın sürüyor. Soykırımcı İsrail Beyrut'un Dahiye bölgesini akşam saatlerinde defalarca hedef aldı. 

Soykırımcı İsrail saldırıdan dakikalar önce yayınladığı harita ile vurulacak olan binaları işaretleyerek Lübnanlıların binalardan uzak durmasını istedi. Terör devleti uyarılarından dakikalar sonra binaları hedef aldı. 

İsrail'den alçak plan! Borrell uyardı: 'Gazze de ikinci bir Batı Şeria olabilir' İsrail'den alçak plan! Borrell uyardı: 'Gazze de ikinci bir Batı... Haberi Görüntüle

SON 24 SAATTE 137 SALDIRI

İsrail'in Lübnan'a son 24 saatte 137 hava saldırısı düzenlediği açıklandı. Lübnan Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun 8 Ekim 2023'ten bu yana sürdürdüğü ve son dönemde şiddetini artırdığı saldırılara ilişkin bilgi verildi.

Son 24 saatte İsrail ordusunun Lübnan'a düzenlediği saldırılarda 36 kişinin daha hayatını kaybettiği, 150 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İsrail'in 8 Ekim 2023'ten bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 2 bin 119'a, yaralananların sayısının da 10 bin 19'a çıktığı kaydedildi.

Kuzey Kore’den işgalci İsrail'e sert tepki: Savaş suçu ve ahlaksızlık! Kuzey Kore’den işgalci İsrail'e sert tepki: Savaş suçu ve ahlaksızlık! Haberi Görüntüle

İSRAİL'DEN LÜBNAN'A SON 24 SAATTE 137 HAVA SALDIRISI

Öte yandan İsrail ordusunun Lübnan'a son 24 saatte 137 hava saldırısı gerçekleştirdiği bildirildi.

Lübnan hükümetine bağlı Acil İşler Komisyonundan yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Lübnan'a son 24 saatte 137 hava saldırısı gerçekleştirdiği ve 8 Ekim 2023'ten bu yana Lübnan topraklarına düzenlenen hava saldırısı sayısının 9 bin 400'e ulaştığı kaydedildi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan Milli Lideri ile görüştü! Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan Milli Lideri ile görüştü! Haberi Görüntüle

HİZBULLAH: LÜBNAN'A SIZMAYA ÇALIŞAN İSRAİL ASKERLERİNİ PÜSKÜRTTÜK

Hizbullah, Lübnan'ın güneyindeki El-Lebbune beldesine sızmaya çalışan İsrail güçlerini, püskürttüğünü duyurdu. Hizbullah'tan yapılan açıklamada, mensuplarının Labbune'ye sızmaya çalışan İsrail askerlerini tespit ettiği ve çıkan çatışmalar sonucunda, İsrail askerlerinin geri çekilmek zorunda kaldığı, İsrail saflarında ölü ve yaralılar olduğu kaydedildi.Öte yandan İsrail ordusunun resmi sitesinde yayınlanan güncel bilgilere göre, İsrail ordusunun Gazze Şeridi ve Lübnan'daki son 24 saatteki çatışmalarda 48 İsrail askeri yaralandı.İsrail ordusunun saldırılarının başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail askerinden yaralananların sayısının 4 bin 640'a yükseldiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading