Yandex Metrica

Sitede Ara

Tesla'daki hatayı buldu Elon Musk'a bildirdi! 7 yaşındaki küçük kızın videosuna ünlü milyarderden cevap gecikmedi!

Dünya'nın en zenginlerinden olan Elon Musk, ürettiği Tesla otomobillerindeki arızayı bulan 7 yaşındaki küçük kıza yanıt verdi. Musk, sosyal medya hesabından küçük kızın videosuna verdiği cevap ilgi çekti. 

Dünya

05.07.2024, 18:04

Tesla, Neuralink, SpaceX, X gibi şirketlerin sahibi olan ünlü milyarder Elon Musk'ın Tesla'daki üretim hatalarına bir yenisi daha eklendi. 

Uranyumları bitti artık F-35 üretemeyecekler: Kaynak için her an Türkiye'nin kapısı çalınabilir Uranyumları bitti artık F-35 üretemeyecekler: Kaynak için her an Türkiye'nin... Haberi Görüntüle

7 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZ HATAYI BULDU

Aktif olarak sosyal medya hesabını kullanan Elon Musk, 7 yaşındaki küçük Çinli kızın Tesla'daki üretim hatasını buluğu videoya yanıt verdi. 

7 yaşındaki Pekinli küçük kız, Tesla araçlarının içindeki ekranda çizim yaptığı sırada, öneki çizimlerinin kaybolduğunu fark etti. 

İsveç'ten NATO ve Türkiye açıklaması: 'Mükemmel ilişkilerimiz var' İsveç'ten NATO ve Türkiye açıklaması: 'Mükemmel ilişkilerimiz var' Haberi Görüntüle

MUSK'TAN ÇÖZÜM İSTEDİ

Küçük kız Musk'a sosyal medya hesabından bir mesaj yolladı. Musk'a, "Merhaba Bay Musk, arabanız için bir sorum var. Bir resim çizdiğimde bazen böyle kayboluyor." dedi.

Ekrandan çizim yaparak sorunun ne olduğunu aktarna Çinli kız, "Görüyor musun? Düzeltebilir misin? Teşekkür ederim." diyerek paylaşımda bulundu.

Macaristan'ın yokluğu fırsat bilindi: AB, dondurduğu Rus varlıklarından elde edilecek geliri Ukrayna'ya gönderiyor Macaristan'ın yokluğu fırsat bilindi: AB, dondurduğu Rus varlıklarından elde edilecek... Haberi Görüntüle

MUSK'TAN KÜÇÜK KIZA YANIT

Dahi milyoner Elon Musk ise ''Elbette'' yanıtını vererek küçük kızın sorununa çözüm bulacaklarını belirtti. 

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading