Timur Cihantimur davasında yeni gelişme: Türkiye'ye iade mi ediliyor?

Timur Cihantimur davasında yeni gelişme: Türkiye'ye iade mi ediliyor?

ABD mahkemesi, annesi tarafından İstanbul'dan önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur hakkında verilecek Türkiye'ye iade kararını tarafların son yazılı savunmaları sonrasına bıraktı.

Dünya

15.10.2024, 19:40

Mart ayında arızalanan ATV aracını tamir ederken 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı aracın çarpması sonucu Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Daha sonra kaza yerine gelen Timur Cihantimur'un annesi Eylem Tok, oğlunu alarak önce Mısır'a daha sonra ABD'ye kaçırmıştı.

Dünya dışı varlıkları bulduk! Bilim insanları resmi açıklamaya hazırlanıyor: Uzaylılar var mı? Dünya dışı varlıkları bulduk! Bilim insanları resmi açıklamaya hazırlanıyor: Uzaylılar... Haberi Görüntüle

İADE SÜRECİ SÜREKLİ GECİKTİRİLİYOR

Anne ve oğlunun tutuklanması için ABD'ye yazı gönderilmiş bunun üzerine polis 14 Haziran'da Boston'da ikiliyi yakalayarak gözaltına almıştı. Farklı zamanlara mahkemeye çıkarılan anne oğulun ev hapsi talebi reddedilmişti. 

Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iadesini sürekli geciktiren mahkeme, bir kez daha erteleme kararı aldı ve kararı tarafların son yazılı savunmaları sonrasına bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading