Yandex Metrica

Tiyatro başlıyor! Arap askeri ataşeleri Pentagon'a çağrıldı: İran'a füze kotası konuldu

Tiyatro başlıyor! Arap askeri ataşeleri Pentagon'a çağrıldı: İran'a füze kotası konuldu

Washington'daki Arap askeri ataşeleri Pentagon’a çağrıldı. Kritik zirvede Pentagon yetkilileri ataşelere, "İran 2-3 güne Tel Aviv’e füze atacak. Ancak bu, sınırlı ve kontrollü olacak. Büyük savaş çıkmayacak" ifadelerini kullandı.

Dünya

29.08.2024, 12:45

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'da şehit edilmesinden bu yana İsrail'e operasyon düzenleyeceini duyuran İran tiyatroya başlıyor. Pentagon'da Arap askeri ataşeleri ile yapılan kritik zirvede ABD yetklileri Ortadoğu'da yaşanacak gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Putin'den ABD ve Avrupa'ya savaş tehdidi: 'Gerekli kararları alacağız' Putin'den ABD ve Avrupa'ya savaş tehdidi: 'Gerekli kararları alacağız' Haberi Görüntüle

"BÜYÜK SAVAŞ ÇIKMAYACAK"

Aktarılan bilgiye göre Washington’daki Arap askeri ataşeleri Pentagon’a çağrıldı. Söz konusu toplantıda ABD yetkilileri Arap ataşelere, "İran 2-3 güne Tel Aviv’e füze atacak. Ancak bu, sınırlı ve kontrollü olacak. Büyük savaş çıkmayacak" dedi.

13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle vurdu 13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle... Haberi Görüntüle

İRAN İSRAİL'E SALDIRACAK MI?

İsrail'in gerçekleştirdiği suikastlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, "İsrail'den zamanı geldiğinde gereken intikamı alacağız" ifadeleri kullandı.

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail'in Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi hedef alan saldırısı ile İran'ın egemenlik ve toprak bütünlüğünü ihlal ettiğini belirterek, "İsrail'den zamanı geldiğinde gereken intikamı alacağız. Bunda şüpheye yer yok ve bu konuda İran'a kurulmuş gizli tuzaklara da düşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında tüm dünyayı kandırmaya çalıştı! Netanyahu'nun 'harita' oyunu: Batı Şeria'daki şehirleri göstermedi! Canlı yayında tüm dünyayı kandırmaya çalıştı! Netanyahu'nun 'harita' oyunu: Batı... Haberi Görüntüle

"ZAMANI GELDİĞİNDE İNTİKAM ALACAĞIZ"

Arakçi, İsrail'in Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi hedef alan saldırısı ile İran'ın egemenlik ve toprak bütünlüğünü ihlal ettiğini belirterek, "İsrail'den zamanı gediğinde, özellikle de zamanı geldiğinde gereken intikamı alacağız. Bunda şüpheye yer yok ve bu konuda İran'a kurulmuş gizli tuzaklara da düşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Schengen askıya alınıyor! Sınırlar kapatılacak: İşte etkilenecek ülkeler Schengen askıya alınıyor! Sınırlar kapatılacak: İşte etkilenecek ülkeler Haberi Görüntüle

İRAN'DA PATLAMA

Öte yandan sabah saatlerinde Devrim Muhafızları Ordusu'na ait bir tesiste meydana gelen patlamada bir asker öldü, 10 asker yaralandı. İran ajansları, patlamanın İsfahan'da Devrim Muhafızları Ordusu'na ait bir atölyede meydana geldiğini yazdı. Resmi açıklamaya göre patlamanın nedeni gaz sızıntısı ve yaralı askerler zehirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading