Toplama F-35 projesi! ABD'de pes etti: Frankenstein jetine dönüşecekler!

Toplama F-35 projesi! ABD'de pes etti: Frankenstein jetine dönüşecekler!

Yazılım problemleriyle gündemden düşmeyen F-35'ler için ABD yeni çözüm bulundu. Alay konusu olan F-35'ler Frankenstein jetine dönüştürülecek.

Dünya

23.01.2024, 21:47

ABD sürekli problem çıkartan F-35'leri Frankenstein jetine dönüştürmeyi deniyor. Dünyanın en maliyetli silah sistemleri arasında bulunan F-35 projesinde sorunlar bitmiyor. ABD bir türlü hava kalamayan F-35 prblemini kökten çözmeyi hedefliyor. 

Elysee Sarayı'ndan özür gibi açıklama! 'Fransa, İsrail'in sarsılmaz dostudur' Elysee Sarayı'ndan özür gibi açıklama! 'Fransa, İsrail'in sarsılmaz dostudur' Haberi Görüntüle

22 KAZAYA KARIŞTI

Toplamda 22 kazaya karışan F-35'ler için ABD tenik bir çözüm bulamayan ABD, sorunu F-35'leri Frankenstein jetine dönüştürmeyi planlıyor. Uzmanlara göre F-35 jetlerinin motorların yapılması gereken revizyonun maliyet ise 40 milyar doları civarı olduğu tahmin ediliyor.

Eurofighter şantajı! Berlin Ege için garanti istedi: Ankara süreci sonlandırma aşamasında Eurofighter şantajı! Berlin Ege için garanti istedi: Ankara süreci sonlandırma... Haberi Görüntüle

CAROLINA'DA KAYBOLDU

Kazalarıyla gündemden bir türlü düşmeyen F-35'ler Güney Carolina eyaleti üzerinde seyrederken kaybolmuştu. Pilot fırlatma koltuğu ile kurtulurken uçağı kaybeden ABD ordusu 'Kayıp F-35 savaş uçağını bulmamıza yardım edin' diyerek halka çağrı yapmıştı. ABD'nin dünyanın en pahalı jetini kaybetmesi sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık açık alada sigara içilemeyecek... Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık... Haberi Görüntüle

TOPLAMA F-35 PROJESİ

Tüm yaşanan gelişmeler sonrası ABD yine dünyanın alay konusu oldu. Sosyal medyada düşen bir F-35 fotoğrafında, ABD'li Lockheed Martin sorunları bitmeyen F-35'lerden toplama jet yapmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, ABD'de yıllar önce biri burun çarpması diğeri motor yangını ile hasar gören iki F-35A Müşterek Taarruz Uçağının savaş uçağı, hasarsız kısımları "Franken-bird"  (FRANKENSTEIN) yöntemi ile birleştirilerek tek bir hasarsız uçağa çevirmeye çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading