Sitede Ara

TRT ekibine saldırı! İsrailli bir provokatör yayını sabote etmeye çalıştı: Önce muhabire sonra kameramana tehditler savurdu

Dün gece İran tarafından fırlatılan füzelerin yol açtığı hasarı görüntüleyen TRT Haber ekibine yoldan geçen bir İsrailli müdahale etti. Önce TRT muhabirine sözlü saldırıda bulunan Siyonist daha sonra kameramana saldırdı.

Dünya

03.10.2024, 00:12

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze ve Lübnan'da soykırım yapan katil İsrail dünya için tehdit oluşturmaya devam ediyor. Son olarak işgalci devletin Siyonist vatandaşları  Tel Aviv'de canlı yayın yapan TRT Haber muhabiri Mücahit Aydemir ve kameraman Ömer Awwad'ın çekim yapmasını engellemeye çalıştı.

TRT ekibinin yayını sırasında ara giren işgalci İsrailliler muhabirin akredite gazeteci olduklarını defalarca söylemesine rağmen işgalciler üst üste tacizde bulundu.

Afrika'da kar esareti! Yoğun yağış hayatı felç etti Afrika'da kar esareti! Yoğun yağış hayatı felç etti Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'YE GİT"

Yayın yapan diğer gazetecilere bir müdahalede bulunmayan işgalci, Mücahit Aydemir'e "Türkiye'ye git" sözleriyle baskı yaptı. Kameranın önüne geçen işgalci, hakaretlerde bulundu.

Öte yandan daha sonra olay yerine gelen İsrail polisi de TRT ekibine yayını kestirdi.

Üç ülkeden ortak açıklama! İsrail ve Hizbullah'a ateşkes çağrısı Üç ülkeden ortak açıklama! İsrail ve Hizbullah'a ateşkes çağrısı Haberi Görüntüle

KAMERAMANI GÖZÜNDEN YARALAMIŞTI

Bu İsrail'in Türk gazetecilerine ilk vukuatı değil. Daha önce de İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta düzenlediği saldırıda TRT kameramanı ve asistanı yaralanmıştı.

İşgal güçlerinin Nasır Hastanesi'ni vurduğu sırada bölgede bulunan TRT kameramanı da görevi esnasında şarapnel parçasının gözüne gelmesiyle birlikte yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading