Yandex Metrica

Trump mı Kamala Harris mi önde? ABD'de son seçim anketinde çarpıcı sonuç

Trump mı Kamala Harris mi önde? ABD'de son seçim anketinde çarpıcı sonuç

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi Reuters/Ipsos tarafından yeni yapılan bir ankete göre Kamala Harris az farkla Trump'ın önünde. Öte yandan Kamala Harris, ilk seçim mitingini Wisconsin'de gerçekleştirdi. Harris, “Her türlü suçluyla mücadele ettim. Kadınlara kötü muamele eden saldırganlar, tüketicileri dolandıran sahtekarlar, kendi çıkarları için kuralları çiğneyen düzenbazlar. Bu yüzden bana kulak verin, Donald Trump'ın nasıl biri olduğunu biliyorum” dedi.

Dünya

24.07.2024, 10:53

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi flaş bir gelişme yaşandı. ABD Başkanı Joe Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirirken yarıştan çekildi. Demokrat Parti'nin Başkan adayı Kamala Harris olacak.

Kamala Harris ise ABD Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Harris, ''Başkanın desteğini almaktan onur duyuyorum ve bu seçimi kazanmayı düşünüyorum. Niyetim bu adaylığı kazanmak. Donald Trump'ı ve onun aşırı 'Proje 2025' gündemini yenmek, Demokrat Parti'yi ve ulusumuzu birleştirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.'' dedi.

Ürdün'den İsrail'e Gazze uyarısı: Savaş ilanı kabul edeceğiz! Ürdün'den İsrail'e Gazze uyarısı: Savaş ilanı kabul edeceğiz! Haberi Görüntüle

KAMALA HARRİS'E REKOR BAĞIŞ

Demokratların başkan adaylığına en yakın isim olan Kamala Harris, 24 saatte rekor düzeyde bağış toplamayı başardı. Joe Biden'ın yerine aday göstermesinden itibaren son 24 saatte Kamala Harris'e 81 milyon dolar bağış yapıldı. Söz konusu rakam, 24 saat içinde ulaşılmış en yüksek bağış miktarı olarak kayıtlara geçti.

Macron'dan gözaltına alınan Pavel Durov iddiası: 'Siyasi bir karar değil' Macron'dan gözaltına alınan Pavel Durov iddiası: 'Siyasi bir karar değil' Haberi Görüntüle

TRUMP'IN AZ FARKLA ÖNÜNDE

Reuters/Ipsos tarafından yeni yapılan bir ankete göre Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'tan az farkla önde. Kamala Harris'in oy oranı yüzde 44 olurken, Trump'ın oy oranı yüzde 42 oldu. Bir hafta önce yapılan bir ankette Trump ve Biden'ın oy oranları neredeyse eşit çıkmıştı. Temmuz ayı başında yapılan bir ankette ise Trump, yüzde 1 farkla öndeydi.

ABD'de 'doğu at ensefaliti virüsü' endişesi! Sivrisineklerden bulaşıyor ABD'de 'doğu at ensefaliti virüsü' endişesi! Sivrisineklerden bulaşıyor Haberi Görüntüle

''TRUMP'IN NASIL BİRİ OLDUĞUNU BİLİYORUM''

Öte yandan Kamala Harris, ilk seçim mitingini Wisconsin'de gerçekleştirdi. Harris, “Her türlü suçluyla mücadele ettim. Kadınlara kötü muamele eden saldırganlar, tüketicileri dolandıran sahtekarlar, kendi çıkarları için kuralları çiğneyen düzenbazlar. Bu yüzden bana kulak verin, Donald Trump'ın nasıl biri olduğunu biliyorum” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading