Yandex Metrica

Sitede Ara

Trump mı Kamala mı önde? ABD seçimleri öncesi çarpıcı anket sonucu

Trump mı Kamala mı önde? ABD seçimleri öncesi çarpıcı anket sonucu

ABD'de yapılan ankette Donald Trump, Kamala Harris'i 2 puan geride bıraktı. Wall Street Journal gazetesinin yaptığı son ankete göre Trump, kayıtlı 1000 seçmenin yüzde 49'unun desteğini alırken Harris, yüzde 47'de kaldı.

Dünya

27.07.2024, 16:06

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi flaş bir gelişme yaşandı. ABD Başkanı Joe Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirirken yarıştan çekildi. Demokrat Parti'nin Başkan adayı Kamala Harris olacak.

Seçimlerin yapılmasına kısa bir süre kalırken Wall Street Journal gazetesi dikkat çeken bir anketi, okurlarıyla paylaştı.

Hamas heyeti müzakerelerin yapıldığı Kahire'den ayrılmıştı! ABD'den 'görüşmelerde çöküntü yok' iddiası Hamas heyeti müzakerelerin yapıldığı Kahire'den ayrılmıştı! ABD'den 'görüşmelerde çöküntü yok'... Haberi Görüntüle

ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

ABD'de yapılan ankette Donald Trump, Kamala Harris'i 2 puan geride bıraktı. Gazetenin yaptığı son ankete göre Trump, kayıtlı 1000 seçmenin yüzde 49'unun desteğini alırken Harris, yüzde 47'de kaldı. Bu ayın başlarında gazete tarafından yapılan ankette Trump'ın 6 puan gerisinde kalan Biden'a kıyasla Harris'in performansının önemli bir gelişme kaydettiği görüldü.

Katil İsrail, Batı Şeria'ya uçaklarla ölüm yağdırdı: Sağlık Bakanlığı şehit sayısını açıkladı Katil İsrail, Batı Şeria'ya uçaklarla ölüm yağdırdı: Sağlık Bakanlığı şehit... Haberi Görüntüle

KAMALA'NIN OYLARINDA ARTIŞ VAR

Söz konusu anket, ayrıca Kamala Harris'in kayıtlı seçmenler açısından tercih edilirliğinde de keskin artış olduğunu gözler önüne serdi. Bu ayın başlarında yüzde 35 olan oran, 11 puanlık sıçramayla yüzde 46'ya yükseldi. Buna karşılık Trump'ın tercih edilirliği yüzde 47, Biden'ınki ise yüzde 39'da kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading