Yandex Metrica

Sitede Ara

Trump, soykırımcı Neytanyahu ile bir araya geldi: '3. Dünya Savaşı çok yakın'

Trump, soykırımcı Neytanyahu ile bir araya geldi: '3. Dünya Savaşı çok yakın'

ABD Başkan adayı ve eski Başkanı Donald Trump, soykırım suçlusu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Trump, "3. Dünya Savaşı çok yakın. Seçimi kazanamazsak Orta Doğu'da yeni savaşlar çıkar" dedi.  

Dünya

27.07.2024, 10:24

Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki katliamlarına açık destek veren ABD'de Gazze Kasabı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşme yarışı sürüyor. 

ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı ve eski ABD Başkanı Donald Trump, soykırımcı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

Trump, katil Netanyahu ile yaptığı görüşmenin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soykırımcı İsrail ordusu kana doymuyor: 'Lübnan'da soykırım yapın' emri verildi Soykırımcı İsrail ordusu kana doymuyor: 'Lübnan'da soykırım yapın' emri verildi Haberi Görüntüle

"3. DÜNYA SAVAŞI ÇOK YAKIN"

Son yıllarda sıkça dillendirilmeye başlanan ve dünyanın önündeki en büyük tehlike olarak görülen olası 3. Dünya Savaşı'nın artık çok yakın olduğu söyleyen Trump, "3. Dünya Savaşı çok yakın. 2. Dünya Savaşı'ndan beri hiç bu kadar yakın olmamıştık. Seçimi kazanamazsak Orta Doğu'da büyük savaşlar çıkar." dedi.

Gizemli zafer planı! Zelenski ABD'li liderlere sunacak Gizemli zafer planı! Zelenski ABD'li liderlere sunacak Haberi Görüntüle

"BEN İSRAİL İÇİN GEÇMİŞTEKİ TÜM ABD BAŞKANLARINDAN DAHA İYİYİM"

ABD-İsrail ilişkilerine de değinen Trump, "Ben İsrail için geçmişteki bütün ABD Başkanlarından daha iyiydim. Netanyahu ile her zaman iyi bir ilişkim vardı." ifadesini kullandı.

Trump, Hamas'ın, Gazze'de rehin olarak tuttuğu İsrail askerleri için de "Rehineler hemen geri verilmeli, bu kabul edilebilir bir durum değil" dedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu ise  Trump'a, İsrail için yaptığı her şeyden dolayı teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading