Yandex Metrica

Sitede Ara

Trump'ı hedef tahtasına koymanın zamanı geldi demişti: Joe Biden'ın o konuşması ABD'de tekrardan gündem oldu!

Trump'ı hedef tahtasına koymanın zamanı geldi demişti: Joe Biden'ın o konuşması ABD'de tekrardan gündem oldu!

ABD başkanı Joe Biden’ın 8 Temmuz’da  bağışçılarla yaptığı toplantıda "Münazara hakkında konuşmayı keselim. Trump'ı hedef tahtasına koymanın zamanı geldi" sözleri ABD’de gündem oldu.   

Dünya

14.07.2024, 12:13

ABD Başkanı Joe Biden, 8 Temmuz tarihinde düzenlediği bir toplantıda söylediği sözler ile gündeme bomba gibi düştü. Joe Biden, 'Trump'ı hedef tahtasına koymanın zamanı geldi' ifadelerini kullanmıştı.

Joe Biden'ın bu ifadesi, Donald Trump'a Pensilvanya'da düzenlediği mitingdeki suikast girişiminden sadece 5 gün önce kullanması büyük etki yarattı. 

ABD Başkanı Joe Biden, 8 Temmuz'da düzenlediği bir toplantıda kullandığı "Münazara hakkında konuşmayı keselim. Trump'ı hedef tahtasına koymanın zamanı geldi" ifadeleri Donald Trump'ın suikaste uğramasının ardından tekrardan gündem oldu.

Açıklamaya, dünyaca ünlü isim Elon Musk'da dikkat çekmişti.

Trablus'ta kritik zamanda kritik temas: MİT Başkanı Kalın, Libya Başbakanı Dibeybe ile görüştü Trablus'ta kritik zamanda kritik temas: MİT Başkanı Kalın, Libya Başbakanı... Haberi Görüntüle

DONALD TRUMP'A SUİKAST GİRİŞİMİ

5 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan ABD başkanlık seçiminde en güçlü aday olarak gösterilen Cumhuriyetçi Donald Trump, Cumartesi günü Pensilvanya'da düzenlediği miting sırasında kurşunların hedefi oldu.

Trump, kürsüde konuşurken, silah sesine benzer patlamalar sonucunda sağ kulağından yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Trump, eyaletin Butler şehrinde kürsüde konuşurken, yaklaşık 7 el silah sesine benzer patlama duyuldu.

Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading