Trump'ı mı Kamala Harris'i mi destekleyecek? Obama tarafını seçti

Trump'ı mı Kamala Harris'i mi destekleyecek? Obama tarafını seçti

ABD eski Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, Joe Biden'ın kendi yerine önerdiği Kamala Harris'i 5 Kasım'daki seçimlerde desteklediğini duyurdu.

Dünya

26.07.2024, 16:13

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 5 Kasım'da yapılacak başkanlık yarışından çekildiğini ve Başkan Yardımcısı Harris'i kendi yerine önerdiğini duyurmuştu.

Demokrat delegelerin yarıdan fazlasının desteğini toplamayı başaran Kamala Harris, böylece partinin başkan adaylığı için gereken delege sayısına ulaşmıştı.

Demokrat Partinin başkan adayı Kama Harris, 19-22 Ağustos'ta Chicago kentinde yapılacak parti kongresinde resmi olarak belirlenecek.

Kiev'e SpaceX şoku! Starlink uyduları Ruslara güç verdi: Elon Musk'tan Putin'e dev kıyak Kiev'e SpaceX şoku! Starlink uyduları Ruslara güç verdi: Elon Musk'tan... Haberi Görüntüle

OBAMA TARAFINI BELLİ ETTİ

ABD eski Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama eşi Michelle Obama ile Harris'le yaptıkları ortak telefon görüşmesinin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı ve tarafını seçti.

Eski Başkan Obama, "Michelle ve ben, seni desteklemekten ve bu seçimden galip gelip Oval Ofis'e girmen için elimizden gelen her şeyi yapmaktan gurur duyacağımızı söylemek için aradık." dedi.

Harris'le gurur duyduğunu belirten Michelle Obama da bunun "tarihi bir olay" olacağını dile getirdi.

Amerika Ukrayna'ya resti çekti: Bu teknoloji Rusların eline geçerse felaket olur! Amerika Ukrayna'ya resti çekti: Bu teknoloji Rusların eline geçerse felaket... Haberi Görüntüle

KAMALA'DAN TEŞEKKÜR

Biden'ın öve öve bitiremediği Kamala Harris de sosyal medya hesabından, Obama çiftine "Sizin desteğinizi almak benim için çok önemli." diyerek, çifte teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading